Κάιλι Τζένερ: Ντύθηκε… γοργόνα ως απάντηση στα σχόλια για την αλλαγή στο πρόσωπό της (ΦΩΤΟ)

Κάιλι Τζένερ: Ντύθηκε... γοργόνα ως απάντηση στα σχόλια για την αλλαγή στο πρόσωπό της (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram

Μια έμμεση απάντηση στη συζήτηση που προκάλεσε η εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού έδωσε η Κάιλι Τζένερ με ανάρτησή της στο Instagram.

Το 26χρονο μοντέλο στις φωτογραφίες που ανήρτησε τα ξημερώματα της Παρασκευής επέλεξε ένα γκρι φόρεμα σε στιλ γοργόνα με το οποίο διαγράφονταν όλες οι σέξι καμπύλες της.

Η ίδια, ωστόσο, δεν επέλεξε να συνοδεύσει τις φωτογραφίες αυτές με κάποια λεζάντα που να αποτελεί ευθεία απάντηση στους σχολιαστές.

Κάιλι Τζένερ: Ντύθηκε... γοργόνα ως απάντηση στα σχόλια για την αλλαγή στο πρόσωπό της (ΦΩΤΟ) Κάιλι Τζένερ: Ντύθηκε... γοργόνα ως απάντηση στα σχόλια για την αλλαγή στο πρόσωπό της (ΦΩΤΟ) Κάιλι Τζένερ: Ντύθηκε... γοργόνα ως απάντηση στα σχόλια για την αλλαγή στο πρόσωπό της (ΦΩΤΟ) Κάιλι Τζένερ: Ντύθηκε... γοργόνα ως απάντηση στα σχόλια για την αλλαγή στο πρόσωπό της (ΦΩΤΟ) Κάιλι Τζένερ: Ντύθηκε... γοργόνα ως απάντηση στα σχόλια για την αλλαγή στο πρόσωπό της (ΦΩΤΟ) Κάιλι Τζένερ: Ντύθηκε... γοργόνα ως απάντηση στα σχόλια για την αλλαγή στο πρόσωπό της (ΦΩΤΟ)

Η συζήτηση για την αλλαγή στο πρόσωπό της

Για αποτυχημένη πλαστική επέμβαση έκαναν λόγο όσοι σχολίασαν το πρόσωπο της Κάιλι Τζένερ, σε πρόσφατη εμφάνιση που έκανε.

Η 26χρονη περπάτησε στο κόκκινο χαλί για λογαριασμό επίδειξης στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και τα βλέμματα όλων «τράβηξε» το απότομα γερασμένο πρόσωπό της, όπως σχολίασαν στα social media.

Η εμφάνισή της

@divi_maggo Someone with experience please tell me #kyliejenner #CapCut #kyliejenneredit #kyliejennerface #kyliejenneredits #kyliejenner #botox #facefiller #fillers ♬ what i was made for? – acoustic instrumental solo – Edward Ong