Στέλιος Ρόκκος: «Ήμουν καραστρέιτ αλλά για τους άλλους δεν ήταν σαφές – Είμαι αμόρφωτος»

Στέλιος Ρόκκος: «Ήμουν καραστρέιτ αλλά για τους άλλους δεν ήταν σαφές – Είμαι αμόρφωτος»

«Ήμουν ένα μοναχικό παιδί αναγκαστικά»

Ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να γράψει την αυτοβιογραφία του καθώς είναι δυσλεκτικός και αν κάτι τον ενοχλεί σε εκείνον είναι που δεν έχει λάβει τη μόρφωση που θα επιθυμούσε.

«Αυτοβιογραφία δεν θα μπορούσα να γράψω, είμαι δυσλεκτικός. Με έχει δυσκολέψει πολύ αυτό. Ένα πράγμα που με ενοχλεί πολύ σε εμένα είναι ότι είμαι αμόρφωτος, όχι ακαλλιέργητος. Θα ήθελα να έχω πολύ περισσότερη μόρφωση. Μου αξίζει, γιατί είναι τέτοια η “δίψα” μου για εκμάθηση. Πρέπει να έχω κάποιον να μου τα λέει για να τα αφομοιώσω» τόνισε.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για τη διαφορετικότητά του ως παιδί και πώς αυτή γινόταν αντιληπτή στην κοινωνία της Λήμνου, όπου μεγάλωσε. «Ήμουν ένα μοναχικό παιδί αναγκαστικά. Γιατί αυτά που με ενδιέφεραν τότε δεν είχα με ποιον να τα μοιραστώ. Τα παιδιά τότε δεν ασχολούνταν με μουσική, ασχολούνταν με γεωργικές δουλειές. Είχα ξεκινήσει τη ζωή μου λίγο δακτυλοδεικτούμενος. 15 χρονών φορούσα σκουλαρίκι. Σκουλαρίκι τότε δεν είχε βάλει κανένας που να ξέρω. Με ενδιέφεραν άλλα πράγματα. Δεν είχαν αποφασίσει αν είμαι στρέιτ, αν είμαι γκέι μέσα στο μυαλό τους. Από την αγάπη δεν έχασε κανείς».

Κλείνοντας, ο Στέλιος Ρόκκος είπε: «Όλοι αυτοί οι καθωσπρέπει που μπαίνουν στη φάση να λιθοβολήσουν το διαφορετικό για αυτούς, επειδή μερικούς τους ξέρω, ας ηρεμήσουν λίγο. Ήμουν καραstraight, για τους άλλους αυτό που έβλεπαν δεν ήταν σαφές».