Νίκος Μωραΐτης για Σπύρο Παπαδόπουλο: «Πείστηκες να παίρνεις ένα σκασμό λεφτά απ’ την ΕΡΤ»

Νίκος Μωραΐτης για Σπύρο Παπαδόπουλο: «Πείστηκες να παίρνεις ένα σκασμό λεφτά απ’ την ΕΡΤ»

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολλές και αρκετοί επώνυμοι απάντησαν δηκτικά στον Σπύρο Παπαδόπουλο

Με καυστικό τρόπο απάντησε μέσω Twitter ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης στις πρόσφατες δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου, στις οποίες ο παρουσιαστής και ηθοποιός εξέφραζε την απογοήτευσή του από την Αριστερά και την πίστη του στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Είμαι αρκούντος απογοητευμένος από την Αριστερά. Παραμένω Αριστερός χωρίς να περιμένω ότι θα έρθει κάποτε μία Αριστερά που όλοι ονειρευόμαστε. Με έχει πείσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δεν του το ‘χα», είχε δηλώσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολλές και αρκετοί επώνυμοι απάντησαν δηκτικά στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ένας από αυτούς και ο Νίκος Μωραΐτης

«Εντάξει μωρέ, εδώ πείστηκες να παίρνεις έναν σκασμό λεφτά από την κρατική τηλεόραση τόσα χρόνια για να λες «χάλια περνάμε», ο Μητσοτάκηςδε θα σ’ έπειθε; (Πόσο νωρίς τον κατάλαβα αυτόν, έχω να το λέω)», έγραψε σε σχόλιό του στο social media ο Νίκος Μωραΐτης για τον άλλοτε παρουσιαστή της ΕΡΤ αλλά και πρωταγωνιστή σε κρατική διαφήμιση την περίοδο της πανδημίας για την καμπάνια «Μένουμε στο σπίτι».