Κατερίνα Καραβάτου: Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από τον Κρατερό – Έχει σχέση; (VIDEO)

Κατερίνα Καραβάτου: Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από τον Κρατερό - Έχει σχέση; (VIDEO)

Μίλησε για όλα

Την Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (19/12) στο The 2Night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύο της παιδιά και την προσωπική της ζωή, καθώς και στα σχόλια που ακούνε από τους συμμαθητές τους για εκείνη.

«Μετά και τον θάνατο της μητέρας μου έχω αισθανθεί τεράστια μοναξιά. Η ενηλικίωση ενός ανθρώπου ξεκινά την ώρα που χάνει τη μητέρα του, όποια σχέση και αν έχει μαζί της. Είμαι μόνη μου. Έχω δίπλα μου πολλούς ανθρώπους να με αγαπούν και νιώθω τυχερή αλλά το γεγονός πως δεν έχω τους γονείς μου με τάραξε πολύ», εξομολογήθηκε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Νιώθω ευτυχής και ευγνώμων που έχω τα δυο μου παιδιά. Η ενσυναίσθηση της Αέλιας από τότε που γεννήθηκε, είναι αξιοπρόσεκτη και αξιοπερίεργη», τονίζει η παρουσιάστρια.

«Από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα είναι ότι θα ήθελα να προετοιμάσω τα παιδιά μου να γίνουν πιο δυνατά από μένα. Προσπαθώ να τους μάθω να είναι δυνατά, ανεξάρτητα και να μπορούν να παλέψουν για όλα χωρίς να έχουν κανέναν ανάγκη. Θέλω να είναι έτσι, κι ας απομακρυνθούν από μένα, κι ας συγκρουστούν μαζί μου. Δεν έχω την ανάγκη να κρέμονται από μένα», παραδέχεται η Κατερίνα Καραβάτου στη συνέχεια της συνέντευξης.

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα απαντούσα σε ένα υποθετικό σενάριο εάν υπήρχε κάτι πάρα πολύ σοβαρό, το οποίο πρώτα θα το γνώριζαν τα παιδιά μου και ύστερα θα έκανα κάποια δημόσια δήλωση. Η κόρη μου είναι 12 και κάτι, ο γιος μου είναι 7μιση. Στην Αέλια οι συμμαθητές της λένε διάφορα πράγματα που διαβάζουν για τη μητέρα της στο ίντερνετ. Θέλω να είμαι προσεκτική».