Μαρίνα Λαμπροπούλου: Την ενοχλεί να παντρεύονται γκέι αλλά θα ψήφιζε το νομοσχέδιο (VIDEO)

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Την ενοχλεί να παντρεύονται γκέι αλλά θα ψήφιζε το νομοσχέδιο (VIDEO)

Νέες δηλώσεις

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε για την καριέρα της ως χορεύτρια και χορογράφος, τη ζωή της, τα κοινωνικά δίκτυα, τον θάνατο του συζύγου της και το επίμαχο θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».

Αρχικά δήλωσε: «Λένε ότι ένας άνθρωπος που δεν έχει παιδί έχει έναν καημό, ένας άνθρωπος που έχει παιδί έχει πάρα πολλούς καημούς. Εκεί έξω πλέον είναι μια ζούγκλα, δεν υπάρχουν κανόνες, είναι μια ζούγκλα χωρίς κανόνες, βγαίνουν τα παιδιά μας από το σπίτι και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουν, δεν θα γυρίσουν, πώς θα γυρίσουν, με τι καταβολές; Υπάρχει και αυτό το σχολείο που αυτά τα μαθήματα δεν τα πάνε μπροστά, θέλουν κοινωνική μόρφωση, τα μαθήματα που τους κάνουν να μπορούν να τα βγάλουν προς τα έξω».

Σε δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τον γάμο των ομοφυλόφιλων είχε πει μεταξύ άλλων: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να υπάρχουν όλα αυτά, αλλά με ενοχλεί που πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να γίνονται γάμοι ομοφυλόφιλων. Με ενοχλεί, δεν ξέρω, ίσως είμαι παλαιών αρχών, δεν ξέρω. Έχω πάρα πολλούς φίλους γκέι και τους αγαπώ πάρα πολύ, δηλαδή δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά το να προβούν και σε γάμο… Δεν ξέρω, ίσως είμαι λίγο πίσω, ας μου αλλάξουν τα μυαλά. Δεν θέλω να μεγαλώνει ο γιος μου με αυτό το πρότυπο».

Πάνω σε αυτές τις δηλώσεις η Μαρίνα Λαμπροπούλου διευκρίνισε: «Είμαστε στην εποχή του “βλέπε, άκου, μη μιλάς”. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν μιλάνε, τα λένε πίσω από τις κάμερες. Ο κόσμος δεν μιλάει και γενικά θέλω να καταλάβω αν έχουμε τελικά δημοκρατία ή δικτατορία. Δεν έχω καταλάβει. Το να πεις την άποψή σου δεν είναι μόνο άσπρο ή μαύρο υπάρχει και το γκρι».

Και πρόσθεσε: «Μέσα σε μια εκδήλωση τη νύχτα με ένα μικρόφωνο ξαφνικά μπροστά μου και να με ρωτάνε για ένα θέμα που δεν σου κρύβω δεν το έχω μελετήσει. Η ενημέρωση είναι το α και ω σε όλα αυτά τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη διαφορετικότητα. Δεν μπορούν να πουν σε μένα που έχω μεγαλώσει ένα παιδί από τη Σιέρρα Λεόνε, που έχει μεγαλώσει με το παιδί μου, με τη μητέρα μου, μέσα στο σπίτι μου, σαν να είναι παιδί μου. Την είχα στη σχολή μου, μάθαινα στα παιδιά ότι δεν υπάρχουν φυλετικές διακρίσεις. Χορεύω με άτομα με κινητικές δυσκολίες, με ανθρώπους χωρίς όραση, όλα αυτά έχουν γράψει την πορεία μου και το ποια είμαι. Τώρα, αν ξαφνικά διαγράφουμε τα πάντα επειδή η Λαμπροπούλου πήρε το μικρόφωνο και είπε αυτό, όχι! Είναι χίλια δυο που έχω να πω πάνω σε αυτό».

Και συνέχισε: «Δεν με ρώτησαν αν το ψηφίζω, με ρώτησαν αν μου αρέσει. Το ψηφίζω 1000% γιατί εξυπηρετεί πάρα πολλούς παράγοντες. Ίσα δικαιώματα, ίσες υποχρεώσεις. Όσο υπάρχουν άνθρωποι πρέπει να υπάρχουν ίσα δικαιώματα γιατί ζούμε κάτω από τον ίδιο ουρανό. Το αν μου αρέσει ή δεν μου αρέσει, δεν απασχολεί κανέναν, έχει να κάνει με τις καταβολές του καθενός. Θεωρώ αδιανόητο σε ένα κράτος δικαίου να υπάρχουν δεύτερης κατηγορίας πολίτες που δεν απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους. Τελεία και παύλα. Συγχωρέστε με, αν ενοχλήθηκαν κάποιοι με αυτό».