Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει τι είχε πει παλιά για τους ομοφυλόφιλους (VIDEO)

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει τι είχε πει παλιά για τους ομοφυλόφιλους (VIDEO)

Είναι το θέμα των ημερών

Με αφορμή τη συζήτηση για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με μία παλαιότερη δήλωσή του.

Αρχικά, ο παρουσιαστής είπε: «Είναι άλλο πράγμα η ταύτιση κι άλλο πράγμα η αποδοχή του παιδιού ότι οι γονείς μου είναι ομοφυλόφιλοι. Είναι μία αποδοχή. Και επειδή κι εγώ στο διάβα των χρόνων, έχω αλλάξει απόψεις γιατί έχω αλλάξει μαζί με την κοινωνία. Δηλαδή πριν από 15 χρόνια, ένας γονιός μπορεί και να έτρεμε στην προοπτική το παιδί του να γίνει ομοφυλόφιλο. Γιατί όμως έτρεμε;».

«Όχι γιατί θα είχε πρόβλημα και θα το αγαπούσε λιγότερο αλλά γιατί θα ερχόταν σε μία κοινωνία που θα πέρναγε δύσκολα το παιδί αυτό, που θα γέλαγαν, που θα το κορόιδευαν και θα το στιγμάτιζαν. Άρα ένας γονιός δε θα ήθελε το παιδί του να περνά δύσκολα, άσχετα με τον σεξουαλικό του προσδιορισμό. Και το είχα πει κάποτε στο παρελθόν. Αυτό είχα πει», παραδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε: «Τα δικά μου τα παιδιά δεν βλέπουν καν αν είναι κάποιος ομοφυλόφιλος ή ετεροφυλόφιλος. Δεν τους αφορά. Άρα λοιπόν τώρα που ξέρω ότι ένα ομοφυλόφιλο παιδί δεν θα τύχει χλευασμού, πραγματικά δεν έχω πρόβλημα όχι εγώ, ο οποιοσδήποτε αν το παιδί του γίνει ομοφυλόφιλο, ετεροφυλόφιλο ή οτιδήποτε άλλο. Η κοινωνία έχει έρθει και μας έχει ωριμάσει τη σκέψη, αυτή είναι μία αλήθεια».