Ο Θάνος Λέκκας αποκαλύπτει: «Έχω φάει από τα σκουπίδια, είμαι ρακοσυλλέκτης κι έτσι κόλλησα κοριούς» (VIDEO)

Ο Θάνος Λέκκας αποκαλύπτει: «Έχω φάει από τα σκουπίδια, είμαι ρακοσυλλέκτης κι έτσι κόλλησα κοριούς» (VIDEO)

«Έχω μία πολυθρόνα που τη βρήκα όντως στα σκουπίδια και τη μεταποίησα»

Με χαλαρή και… παιχνιδιάρικη διάθεση κύλησε η εκπομπή Night Out με παρουσιαστή τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και καλεσμένο τον ηθοποιό, Θάνο Λέκκα. Ο «Μιχάλης» από τη σειρά «Το Ναυάγιο» του MEGA αναφέρθηκε στη ζωή του και αποκάλυψε ότι είναι συλλέκτης αντικειμένων.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε: «Δεν πετάω πράγματα. Αν το πετάξεις το βλέπω σαν ασέβεια. Δένομαι πολύ με τα αντικείμενα. Είμαι ρακοσυλλέκτης, έτσι κόλλησα και κοριούς». «Έχω μία πολυθρόνα που τη βρήκα όντως στα σκουπίδια και τη μεταποίησα. Δένομαι πολύ και με τους ανθρώπους» και αποκάλυψε πως έχει κάλτσες που φορούσε στο Γυμνάσιο, το 1998.

Ακόμη, ο Θάνος Λέκκας εξομολογήθηκε: «Θέλω να πιστεύω ότι είμαι κουλ άτομο και βολικό. Έχω αρκετά πρέπει, “δουλειά πριν από τη χαρά”. Μου αρέσει πολύ το σινεμά, το θέατρο, οι βόλτες, φαγητό με φίλους. Δεν πίνω αλκοόλ», ανέφερε αρχικά, ενώ, μίλησε για την απόφαση να γίνει ηθοποιός.




«Η Βιολογία ήταν ένας μεγάλος έρωτας αλλά παρ’ όλ’ αυτά, η τέχνη τού να παρατηρείς τη ζωή, να την κάνεις κομματάκια, να την ξαναφτιάξεις, με ενδιέφερε πάρα πολύ. Αισθανόμουν ζωντανός όταν δεν ήμουν εγώ. Πήρα την απόφαση στο 5ο έτος της Βιολογίας και ένιωθα ότι αν πεθάνω, δεν θα έφευγα χαρούμενος».

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο Θάνος Λέκκας ανέφερε ότι «έχω βάλει σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά μου. Όταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι χρόνια! Ψάχνεις αυτό που σου λείπει και όταν το βρεις, το θες. Αν έχεις φτάσει σε ένα σημείο το να έχεις τον έρωτα δίπλα σου και τον άνθρωπό σου, είναι ευτυχία. Δεν έχει νόημα να κοροϊδευόμαστε, είναι πολύτιμος ο χρόνος που έχουμε», τόνισε.

Για το «Ναυάγιο» και πώς έγιναν τα γυρίσματα, ο Θάνος Λέκκας υπογράμμισε πως «είχαν ντύσει όλη την προβλήτα με μαύρα πανιά, είχαν φέρει φως με γερανό για να κάνει το φεγγάρι και τις αστραπές.

Είχαν φέρει σκάφη για να κάνουν τα κύματα, ανεμιστήρες, ειδικό συνεργείο από Νότια Αφρική για να κάνει υποβρύχιες λήψεις. Μας πήγαν σε κολυμβητήριο για να δουν αν ξέρουμε ότι κολυμπάμε και με ρούχα. Αφού βεβαιώθηκαν ότι μπορούμε είχαμε και δύτες. Και μέσα εκεί έπρεπε να κάνεις ότι χάνεις τον κόσμο, αν μπορείς να πάρεις την επόμενη ανάσα».

«Ευτυχώς το νερό που μπαίνει στο στόμα, ο ήχος, το κύμα σε φέρνουν σε ένα σημείο να τιμήσεις ανθρώπους που έχουν βιώσει τον θάνατο. Δεν ξέρεις τίποτα! Εκεί είσαι στη θάλασσα που σου λέει δεν έπρεπε να είσαι εκεί. Είμαστε όλοι στο όριο», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.