Φάνης Μουρατίδης: Τον απείλησαν όταν ήταν μικρός επειδή ο πατέρας του ήταν στη χωροφυλακή – «Θα φτιάξω τον γιο σου αν βγω» (VIDEO)

Φάνης Μουρατίδης: Τον απείλησαν όταν ήταν μικρός επειδή ο πατέρας του ήταν στη χωροφυλακή - «Θα φτιάξω τον γιο σου αν βγω» (VIDEO)

Μίλησε για όλα

Ο Φάνης Μουρατίδης έδωσε συνέντευξη και διηγήθηκε ένα περιστατικό που έζησε στο παρελθόν, με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν χωροφύλακας.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, ανέφερε για τον πατέρα του και τις αναμνήσεις του από εκείνον: «Έφευγε κάθε φορά και δεν ήξερες αν θα γυρίσει, γιατί πήγαινε να πιάσει τον ληστή, τον δολοφόνο».

Πρόσθεσε επίσης: «Ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος, ανησυχήσαμε πάρα πολλές φορές. Πήγαινε να πιάσει τον ληστή. Άντε και πήγαινε. Ήξερα εγώ ότι θα γυρίσει; Εγώ ήμουν το παιδί του».

Τέλος, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έζησε και τον τρόμαξε. «Έχει πιάσει άνθρωπο στον Μαρμαρά Χαλκιδικής και δεν πήγαινε κανείς, γιατί τον ήξεραν ότι είναι πρωτοπαλίκαρο. Πήγε ο πατέρας μου να τον συλλάβει κι εγώ έκλαιγα, γιατί ήξερα ότι μπορεί να μη γυρίσει», περιγράφει ο ηθοποιός.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Αφού δεν πήγαιναν οι άλλοι, γιατί ήξεραν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι περίπτωση, πήγε ο πατέρας μου. Του λέω του μπαμπά μου στο τηλέφωνο “είσαι εντάξει;” και του λέει αυτός “γιος σου είναι; Θα τον φτιάξω, αν βγω”. Ήμουν 10 χρονών».