Η Θέμις Μπαζάκα απαντά στις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή της για να την κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών – «Με σόκαρε όλο αυτό» (VIDEO)

Η Θέμις Μπαζάκα απαντά στις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή της για να την κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών - «Με σόκαρε όλο αυτό» (VIDEO)

«Το να λες μια γνώμη και να πέφτει ένα πλήθος αγριεμένο επάνω σου, δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα»

Η Θέμις Μπαζάκα βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 μιλώντας για την υποκριτική, τη ζωή της αλλά και την πρόσφατη δήλωσή της ότι το μάθημα των θρησκευτικών θα έπρεπε να καταργηθεί από το πρόγραμμα των μαθητών.

«Το να λες μια γνώμη και να πέφτει ένα πλήθος αγριεμένο επάνω σου, δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα. Από την άλλη δεν θέλω να μπω και σε αντιπαράθεση», ανέφερε η Θέμις Μπαζάκα για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Με σόκαρε αυτό. Βέβαια είχα και φοβερή υποστήριξη, δεν το συζητάω. Δηλαδή με σταματούσαν στο δρόμο και μου έλεγαν πως “επιτέλους, κάποιος λέει κάτι”. Δεν θέλω όμως, αυτά είναι θέματα που κατάλαβα ότι δεν μπόρεσαν να τα λύσουν ούτε πολιτικοί.

 


Για να τελειώνει όμως αυτό το θέμα, συγγνώμη. Εγώ μίλησα για μια σειρά, η οποία διαπραγματεύεται τέτοια πράγματα, για το Milky Way και μίλησα μόνο για αυτή τη σειρά. Πήραν από τη συνέντευξη διάφορα και αυτό εισχώρησε στον κοινωνικό ιστό κάπως αλλιώς», ανέφερε η Θέμις Μπαζάκα.

«Εγώ θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου, ίσως, με άλλον τρόπο και σε άλλη στιγμή. Έχω γίνει πιο προσεχτική», κατέληξε η Θέμις Μπαζάκα.