Ερασμία Μάνου: Η οργισμένη αντίδραση της κόρης της Βόσσου – «Λένε τέρατα για τον άνδρα μου, ότι είναι Αλβανός κρατούμενος και τρομοκράτης» (VIDEO)

Ερασμία Μάνου: Η οργισμένη αντίδραση της κόρης της Βόσσου - «Λένε τέρατα για τον άνδρα μου, ότι είναι Αλβανός κρατούμενος και τρομοκράτης» (VIDEO)

Ρωτήθηκε για τον σύζυγό της

Σε έξοδο με τη μητέρα της, Σοφία Βόσσου, συνάντησαν την Ερασμία Μάνου οι τηλεοπτικές κάμερες. Η ίδια έκανε δηλώσεις στο «Happy Day», όπου και ρωτήθηκε για τον σύζυγό της, Βασίλη Δημάκη, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στη φυλακή.

Η Ερασμία Μάνου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι: «Λένε τέρατα για τον άνδρα μου. Ότι είναι Αλβανός κρατούμενος ή τρομοκράτης. Αυτό δεν εκθέτει τη δική ου τη ζωή, αλλά αυτούς που το κάνουν γιατί είναι αδιάβαστοι. Τρέχαμε από πίσω με τον δικηγόρο, γιατί πρέπει να αποκατασταθεί η υπόληψή του».

Στις ίδιες δηλώσεις, η Ερασμία Μάνου ξεκαθάρισε πως ο σύζυγός της: «Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, έχει τελειώσει το Πανεπιστήμιο, Πολιτικές Επιστήμες και έχει τελειώσει σχεδόν η ποινή του.

Μου λείπει που δεν περνάω χρόνο μαζί του. Με νυφικά και τέτοια δεν θα με δείτε. Μέχρι το σύμφωνο είμαστε μια χαρά. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να επικυρώσουμε μια αγάπη, έναν έρωτα. Η πρόταση γάμου έγινε στα επισκεπτήρια στην φυλακή. Δεν γονάτισε, μου λέει “είσαι σύμφωνη;”, λέω “ναι”. Με δαχτυλίδια έγινε, ρύζια μου πέταξαν, όλα κανονικά».

Το σύμφωνο συμβίωσης στη φυλακή

Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης αποφάσισαν λίγο καιρό μετά τον αρραβώνα τους, να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης, τον περασμένο Μάιο. Η τραγουδίστρια βρέθηκε μαζί με τη μητέρα της, Σοφία Βόσσου στις φυλακές Κορυδαλλού, για το ευχάριστο συμβάν, καθώς εκεί κρατείται για να εκτίσει την ποινή του ο αγαπημένος της. Την είδηση για το σύμφωνο συμβίωσης έκανε γνωστή ο Βασίλης Δημάκης. Η «τελετή» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνηγόρων. Παρών ήταν και ο συμβολαιογράφος, ο οποίος φρόντισε τα διαδικαστικά.