Κηδεία Σπύρου Φωκά: Το ζεϊμπέκικο της συζύγου του, μπροστά από το φέρετρό του (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Συγκλονίζει η σύζυγός του Σπύρου Φωκά λίγες ώρες μετά τον θάνατό του – «Αετέ μου τώρα πετά ψηλά»

Ο Σπύρος Φωκάς, αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα με την υγεία του

Σήμερα (14/11) στις 12.00 τελέστηκε η πολιτική κηδεία του Σπύρου Φωκά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 86 ετών.

Ο Σπύρος Φωκάς, αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, όμως τελικά δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας. Δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, η οποία εμφανίστηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών με την κόρη της, Κωνσταντίνα, ντυμένες και οι δυο στα λευκά.

Κηδεία Σπύρου Φωκά: Το ζεϊμπέκικο της συζύγου του, μπροστά από το φέρετρό του (ΦΩΤΟ & VIDEO) Κηδεία Σπύρου Φωκά: Το ζεϊμπέκικο της συζύγου του, μπροστά από το φέρετρό του (ΦΩΤΟ & VIDEO) Κηδεία Σπύρου Φωκά: Το ζεϊμπέκικο της συζύγου του, μπροστά από το φέρετρό του (ΦΩΤΟ & VIDEO) Κηδεία Σπύρου Φωκά: Το ζεϊμπέκικο της συζύγου του, μπροστά από το φέρετρό του (ΦΩΤΟ & VIDEO) Κηδεία Σπύρου Φωκά: Το ζεϊμπέκικο της συζύγου του, μπροστά από το φέρετρό του (ΦΩΤΟ & VIDEO) Κηδεία Σπύρου Φωκά: Το ζεϊμπέκικο της συζύγου του, μπροστά από το φέρετρό του (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Η σορός του Σπύρου Φωκά παρέμεινε στην αίθουσα πολιτικής κηδείας του Α’ Νεκτροταφείου από 12.00 μμ έως 14.00 μμ και την ώρα που εξήλθε από αυτή προκειμένου να μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, η Λίλιαν Φωκά προχώρησε σε μια απροσδόκητη κίνηση.

Όπως θα δεις στο βίντεο που εξασφάλισε για το TLIFE o Πέτρος Χόντος, η Λίλιαν Φωκά, έβγαλε το σακάκι της και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο μπροστά από το φέρετρο του Σπύρου Φωκά.