Μελέτης Ηλίας: Ζηλιάρα η σύζυγός του – Το «κόλπο» που σκέφτηκε για να μην έχει πρόβλημα με τις ερωτικές σκηνές του (VIDEO)

Μελέτης Ηλίας: Ζηλιάρα η σύζυγός του - Το «κόλπο» που σκέφτηκε για να μην έχει πρόβλημα με τις ερωτικές σκηνές του (VIDEO)

Όπως εξήγησε, η γυναίκα του δυσκολευόταν με τις ερωτικές σκηνές

Ο Μελέτης Ηλίας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την καριέρα του, την προσωπική του ζωή, αλλά και τις κρίσεις που πέρασε στον γάμο του.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο «Προξενιό της Ιουλίας», όπου και πρωταγωνιστεί.

«Πρώτη φορά κάνω τηλεοπτικό δράμα, κι είναι πολύ μεγάλο για μένα το ενδιαφέρον να μπω στο mood της εποχής. Έχει μια δυσκολία, αλλά έχω γύρω μου ανθρώπους που μόνο πιο ψηλά σε πάνε. Είναι πολύ ωραία παρέα και καλοί ηθοποιοί», εξήγησε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο του γονέα και συζύγου. «Έχω μεγάλο άγχος το πώς θα μεταφέρω πράγματα στα παιδιά μου, θέλει μια ιδιαίτερη ισορροπία. Καλό είναι τα παιδιά μας να τα βάζουμε να ζουν στον πραγματικό κόσμο κι όχι σε ένα συννεφάκι ότι είναι όλα τέλεια, γιατί θα έρθει η πραγματικότητα και θα τα τσακίσει», ανέφερε.

Για τη σύζυγό του, είπε: «Τον πρώτο καιρό, δυσκολευόταν με τις ερωτικές μου σκηνές, αλλά μετά βρήκα άλλο κόλπο. Γνωρίζω τις συμπρωταγωνίστριές μου στη γυναίκα μου. Εγώ ήμουν πολύ ζηλιάρης, αλλά μετά την καραντίνα, λίγο μου έφυγε. Πήγαιναμε σε ειδικό. Για να μπορέσουμε να το ισορροπήσουμε, πήγαμε σε έναν άνθρωπο και μας βοήθησε έμπρακτα».

Αναφορικά με τα social media και τον ρόλο που παίζουν στην καριέρα κάποιου, ο Μελέτης Ηλίας δήλωσε: «Είναι ένα μέρος της δουλειάς μας. Μα το θέμα είναι να μην το κάνεις έτσι, ώστε ο άλλος να πει ό,τι του ‘ρθει και να μας το πουλάει στη μάπα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι του χώρου, επειδή ζούμε σε έναν χώρο που δεν είναι πλασμένος με καλοσύνη κι αγάπη, που σου κάνουν unfollow».

Τέλος, μίλησε για την έντονη φημολογία που επικρατεί και θέλει τη σειρά «Το Σόι Σου» να επανέρχεται στην τηλεόραση.

«Δε με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο. Ή που με έχουν δεδομένο ή που θα βάλουν κάποιον άλλον στη θέση μου. Δεν με έχουν προσεγγίσει. Εμείς οι ηθοποιοί ανοιχτοί είμαστε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν ξέρω όμως, κατά πόσο θα μαζευτούμε 17 άνθρωποι ξανά διαθέσιμοι για γυρίσματα», είπε κλείνοντας.