Viral VIDEO: Στην άκρη περίμενε τη Λόπεζ ο Άφλεκ για να φωτογραφηθεί – «Τώρα είναι η σειρά σου» του είπαν

Πρωτοφανές: Το Βόρειο Σέλας εμφανίστηκε στη Βόρεια Ελλάδα - Συγκλονιστικές εικόνες (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ δείχνουν να είναι η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ καθώς παρευρέθηκαν στο ετήσιο Gala Art + Film που διοργανώνει το LACMA, το Μουσείο Τέχνης του Λος Άντζελες.

Στο event βρέθηκαν δεκάδες διάσημοι, αλλά η 54χρονη, την οποία συνόδευσε ο σύζυγός της, εντυπωσίασε φορώντας μια ημιδιάφανη χρυσή τουαλέτα του οίκου Gucci, που τόνιζε τα καλλίγραμμο σώμα της.

Ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό σύνολο με nude platform heels, ενώ το εντυπωσιακό κολιέ με το ρουμπίνι και το χρυσό clutch έκαναν το ντύσιμο ακόμα πιο glamorous.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Την περίμενε ο Μπεν Άφλεκ

Μάλιστα, σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, ο Μπεν Άφλεκ, αφού πρώτα βγήκε μερικές φωτογραφίες μαζί της, της είπε κάτι στο αυτί και παραμέρισε, αφήνοντάς τη να λάμψει μόνη της και να δείξει το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε.

«Είπε ήρθε η ώρα σου», φώναξε κάποιος από τους φωτογράφους στην Τζένιφερ Λόπεζ με όλους να γελούν, ενώ ο κομψά ντυμένος Άφλεκ, που φορούσε σμόκιν, στεκόταν στην άκρη και παρακολουθούσε κι εκείνος την αγαπημένη του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τζένιφερ Λόπεζ είπε πως ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί να την κάνει να εκτιμά περισσότερο τον εαυτό της, κάτι για το οποίο τον ευχαριστεί βαθιά.

«Ο Μπεν θέλει να καταλαβαίνω την αξία μου και να την αναγνωρίζω. Αυτό με κάνει να νιώθω ακόμα πιο χαλαρή και άνετη, πράγμα που με κάνει να νιώθω και πιο όμορφη από ό,τι έχω νιώσει ποτέ με κάποιον άλλο», δήλωσε η «Jlo» και συνέχισε: «Είμαι επιτέλους στη φάση της ζωής μου όπου αγαπώ κάθε κομμάτι του εαυτού μου χωρίς δεύτερη σκέψη».