Χώρισαν Ιρίνα Σάικ και Τομ Μπρέιντι – Ο λόγος που η σχέση τους… ξεφούσκωσε

Χώρισαν Ιρίνα Σάικ και Τομ Μπρέιντι - Ο λόγος που η σχέση τους... ξεφούσκωσε

Η Ιρίνα, πάντως, είχε ενθουσιαστεί με τον Τομ

Η Ιρίνα Σάικ και ο Τομ Μπρέιντι δεν είναι πλέον μαζί όπως μετέδωσε πρώτο το TMZ.

Το ζευγάρι φαίνεται πως έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους αφού η σχέση τους «ξεφούσκωσε», σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο περιοδικό People.

«Η Ιρίνα είχε ενθουσιαστεί με τον Τομ. Της άρεσε να βγαίνει μαζί του. Την ενθουσίαζε» δήλωσε μια πηγή. «Διασκέδαζαν ταξιδεύοντας για να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Στο τέλος, όμως, το πράγμα, κατά κάποιον τρόπο ξεφούσκωσε».

«Και οι δύο συνεχίζουν να έχουν υποχρεώσεις και γινόταν όλο και πιο δύσκολο να βρίσκονται στην ίδια πόλη την ίδια στιγμή» συνεχίζει η πηγή. «Η Ιρίνα έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Τομ». Μια δεύτερη πηγή πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει κανένα δράμα» μεταξύ του Τομ Μπρέιντι και της Ιρίνα Σάικ. «Απλά ξεφούσκωσε» πρόσθεσε η πηγή.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπρέιντι και η Σάικ γνωρίστηκαν στο γάμο του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου τέχνης Τζόε Ναχμάντ με το μοντέλο Μάντισον Χέντρικ στη Σαρδηνία της Ιταλίας τον Ιούνιο, όπως ανέφεραν τότε τα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με μια άλλη πηγή που μίλησε στο People, o Μπρέιντι προσκάλεσε στη συνέχεια την Ιρίνα να «πετάξουν και να συναντηθούν στο Λος Άντζελες» για να γνωριστούν καλύτερα.

Έναν μήνα μετά όμως, οι φήμες για πιθανό ειδύλλιο άρχισαν να αναδύονται, καθώς φωτογραφήθηκαν να έρχονται πιο κοντά σε ένα αυτοκίνητο μετά από μια νύχτα που πέρασαν μαζί. Όπως δήλωσε τότε και πάλι μία πηγή, υπήρχε μια «σπίθα» μεταξύ του πρώην αστέρα του NFL και του μοντέλου.

Αργότερα τον Αύγουστο, το People επιβεβαίωσε πως ο Μπρέιντι και η Σάικ πέρασαν 48 ώρες «κρυμμένοι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου» στο Λονδίνο, πριν φύγουν χωριστά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η τελευταία γνωστή έξοδός τους έγινε τον περασμένο μήνα, όταν η Σάικ εθεάθη να μπαίνει στο διαμέρισμα του Μπρέιντι στη Νέα Υόρκη.

Η είδηση της σχέσης τους έρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του αθλητή από την πρώην σύζυγό του, το διάσημο μοντέλο Ζιζέλ στις 28 Οκτωβρίου 2022.