Την… χαίρεται πλέον στο σπίτι την Καληφώνη ο Μάστορας! (ΦΩΤΟ)

Την... χαίρεται πλέον στο σπίτι την Καληφώνη ο Μάστορας! (ΦΩΤΟ)

Οσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν σπάνιο έρωτα

Έναν χρόνο μετά το πρώτο φιλί τους, ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλιά Καληφώνη αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Έναν χρόνο και κάτι μετρά η σχέση του τραγουδιστή του συγκροτήματος Melisses Χρήστου Μάστορα και του μοντέλου Γαρυφαλιάς Καληφώνη. Λίγο μετά την πρώτη τους επέτειο, που γιόρτασαν τον Αύγουστο στην Κρήτη με πυροτεχνήματα και ρομαντικές εκπλήξεις, οι δυο τους έκριναν ότι ήρθε η στιγμή να συγκατοικήσουν, σύμφωνα με τη Realnews.

Οσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν σπάνιο έρωτα. Κι αφού όλα κυλούν αρμονικά, χωρίς προστριβές και δεδομένου ότι και οι δύο ήθελαν να μοιράζονται ακόμη περισσότερο χρόνο, η συγκατοίκηση έμοιαζε να είναι μονόδρομος. Η Καληφώνη έχει μετακομίσει στο διαμέρισμα του Χρ. Μάστορα στο κέντρο της Αθήνας, απ’ όπου η θέα σε όλη την Αθήνα κόβει την ανάσα, αφού το κτίριο στο οποίο βρίσκεται το διαμέρισμα είναι ένα από τα ψηλότερα της πρωτεύουσας. Εκείνη έχει βάλει ήδη στο σπίτι και τις δικές της, πιο θηλυκές πινελιές, ενώ της αρέσει να το περιποιείται και να το φροντίζει η ίδια.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να δείχνει με αναρτήσεις της στα social media ότι βρίσκονται μαζί, στον ίδιο χώρο, με τον τραγουδιστή να παίζει την κιθάρα του και εκείνη να τον απολαμβάνει… Ο Χρ. Μάστορας λατρεύει το κέντρο της Αθήνας, καθώς εκεί μεγάλωσε και γνωρίζει καλά σχεδόν όλες τις γειτονιές.

Εκεί περπάτησε ως παιδί, εκεί πήγε σχολείο και εκεί βρίσκονται οι παιδικοί φίλοι του. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, η Γαρυφαλιά έχει κρατήσει το σπίτι της, όπου βρίσκονται αρκετά από τα πράγματά της και ίσως παραμείνουν για καιρό, καθώς εκεί είναι και ο χώρος που χρησιμοποιεί για να δημιουργεί περιεχόμενο ως influencer. Με τις αξίες της οικογένειας ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του, ο Χρήστος κάνει όνειρα για τη δημιουργία της δικής του. «Είμαι ένας άνθρωπος της οικογένειας. Νομίζω ότι από εκεί ξεκινούν όλα. Αν έχεις μια καλή σχέση με την οικογένειά σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στη ζωή σου. Είναι ένας σοβαρός πυλώνας», έχει δηλώσει κατά το παρελθόν.

Σε κάθε ευκαιρία, μάλιστα, εκφράζει δημόσια το δέσιμο που έχει με τη μητέρα του, την αδελφή του, αλλά και τον πατέρα του, έχοντας την οικογένειά του ως πρότυπο. Αυτό το πρότυπο έχει εξάλλου και η Γαρυφαλιά, η οποία προέρχεται από πολυμελή οικογένεια, κάτι που… διευκολύνει το ζευγάρι να κάνει κοινά όνειρα.

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Μάστορας εντείνει τις πρόβες, καθώς φέτος θα εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά και την Αναστασία σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.