Σοφία Βεργκάρα: Βρήκε τον έρωτα λίγους μήνες αφού χώρισε; Το ραντεβού που πυροδότησε τις φήμες!

Σοφία Βεργκάρα: Βρήκε τον έρωτα λίγους μήνες αφού χώρισε; Το ραντεβού που πυροδότησε τις φήμες!

Τρεις μήνες μετά την είδηση του διαζυγίου, φαίνεται ότι η ηθοποιός προχωράει στα προσωπικά της

Η Σοφία Βεργκάρα βγήκε για ένα ραντεβού στο Λος Άντζελες το βράδυ της Παρασκευής με έναν μυστηριώδη άνδρα, ο οποίος, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το Page Six, είναι ο ορθοπεδικός χειρουργός Τζάστιν Σάλιμαν.

Η 51χρονη ηθοποιός του «Modern Family» και ο άντρας φωτογραφήθηκαν να πηγαίνουν για δείπνο στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, έπειτα από τον χωρισμό της από τον Τζο Μανγκανιέλο.

Σοφία Βεργκάρα: Βρήκε τον έρωτα λίγους μήνες αφού χώρισε; Το ραντεβού που πυροδότησε τις φήμες!

Για την έξοδό της με τον γιατρό της, η Βεργκάρα φόρεσε ένα μαύρο δαντελένιο κορσέ τοπ, ένα παντελόνι στο χρώμα του δαμάσκηνου και μαύρες γόβες. Ο Σάλιμαν από την πλευρά του, έδειχνε casual με ένα navy blue πουκάμισο και μπλε τζιν.

Σύμφωνα με ένα βιογραφικό στο διαδίκτυο, ο Σάλιμαν έχει σπουδάσει στην Ivy League, καθώς ολοκλήρωσε υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Έχει επίσης πτυχίο ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Κολοράντο.

Ο επαγγελματίας ιατρός είναι «εκπαιδευμένος στην αθλητιατρική και την αρθροσκόπηση ορθοπεδικός χειρουργός που ειδικεύεται στη θεραπεία των τραυματισμών στον ώμο, το ισχίο και το γόνατο με διατήρηση των αρθρώσεων», σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Φέρεται μάλιστα να έχει εφεύρει μια «επαναστατική συσκευή αποκατάστασης μηνίσκου» και να είναι ιδιοκτήτης μιας ιατρικής startup εταιρείας. Ο Σάλιμαν δεν είναι άγνωστος στη σκηνή του Χόλιγουντ, ωστόσο, καθώς στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μπρι Τέρνερ, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Grimm» και την κλασική ρομαντική κομεντί «The Ugly Truth».

Ωστόσο, σύμφωνα με το People, το πρώην ζευγάρι χώρισε το 2018. Η 46χρονη Τέρνερ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Σάλιμαν, μετά από 10 χρόνια και δύο παιδιά μαζί. Η Βεγκάρα, από την πλευρά της, είναι πρόσφατα διαζευγμένη. Αυτή και ο Μανγκανιέλο μόλις τον Ιούλιο χώρισαν μετά από επτά χρόνια γάμου.

Ο 46χρονος ηθοποιός, από την πλευρά του, έχει προχωρήσει με την ηθοποιό Καίτλιν Ο’Κόνορ, η οποία είναι 13 χρόνια νεότερή του. Οι δυο τους «βγαίνουν χαλαρά» και εντοπίστηκαν να φεύγουν μαζί έπειτα από μια προπόνηση σε γυμναστήριο στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο.