Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Σάλος με τις φήμες – Είναι εκείνη και ο Γουίλ Σμιθ ομοφυλόφιλοι;

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Σάλος με τις φήμες - Είναι εκείνη και ο Γουίλ Σμιθ ομοφυλόφιλοι;

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι δύο ηθοποιοί είναι «swingers, ομοφυλόφιλοι ή έχουν ανοιχτό γάμο»

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ απάντησε στις φήμες που θέλουν εκείνη και τον Γουίλ Σμιθ να είναι ομοφυλόφιλοι.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο NBC, η ηθοποιός ρωτήθηκε για όλες εκείνες τις φήμες που βγαίνουν ανά διαστήματα και αφορούν την ίδια και τον πρώην σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για το ζευγάρι εδώ και χρόνια κι υποστηρίζουν ότι έχουν ανοιχτό γάμο, ότι είναι swingers, μετά ότι αυτός είναι ομοφυλόφιλος ή ότι εκείνη έχει άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις κλπ.

«Είναι αλήθεια;», ρώτησε ο οικοδεσπότης με τη Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ να απαντά: «Θα έλεγα ότι τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια».

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Σάλος με τις φήμες - Είναι εκείνη και ο Γουίλ Σμιθ ομοφυλόφιλοι;

Δεν ρωτήθηκε ωστόσο, αν αυτή ή ο Γουίλ είναι αμφιφυλόφιλοι. Οι φήμες για τη σεξουαλικότητα του ζευγαριού κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια, σχεδόν από την αρχή του γάμου τους.

Σε συνέντευξή της το 2009, η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ είχε αναφερθεί ξανά σε αυτές τις θεωρίες. «Έχω ακούσει όλα τα πράγματα, ότι ο γάμος τους δεν είναι αληθινός, αυτός είναι ομοφυλόφιλος, εκείνη είναι γκέι, κάνουν swing. Σου λέω, είναι πολύ δύσκολο να είσαι σε έναν γάμο, όπου θα προσποιείσαι», είχε πει.