Αδιανόητο: Ιρανός δικηγόρος ζητά να μαστιγώσουν 99 φορές τον Cristiano Ronaldo επειδή αγκάλιασε γυναίκα με αναπηρία (VIDEO)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανέβασε φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

Τι συνέβη

Ο Cristiano Ronaldo που ως γνωστόν αγωνίζεται σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ταξίδεψε στις 28 Σεπτεμβρίου στην Τεχεράνη για τον αγώνα με την Περσέπολις στο πλαίσιο του Champions League Ασίας.

Εκεί συναντήθηκε με την Ιρανή ζωγράφο Φατίμα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα και βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Υπέγραψε μια φανέλα του και την αγκάλιασε και τη φίλησε όπως συνηθίζεται στις χώρες του Δυτικού κόσμου χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα, αντιθέτως αποτελεί μια κίνηση ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης. Τη φωτογραφία με τον ποδοσφαιριστή και τη ζωγράφο ανέβασε η Αλ Νασρ στα social media.

 

Δεν είχε όμως την ίδια άποψη ένας Ιρανός δικηγόρος, ο οποίος μέσω ενός video, ζήτησε να τιμωρηθεί υποδειγματικά ο ποδοσφαιριστής με 99 μαστιγώματα εάν ξαναπάει στο Ιράν καθώς αγκάλιασε και φίλησε Ιρανή γυναίκα. Η πράξη του Ronaldo σύμφωνα με τους νόμους του Ιράν θεωρείται μοιχεία που μάλιστα διαπράχθηκε από άτομο που δεν είναι παντρεμένο!