Χριστίνα Παπαδέλη: Σκέτη «κόλαση» η πρώην του Χρήστου Μάστορα – Το βαθύ ντεκολτέ της μας αναστάτωσε (ΦΩΤΟ)

Χριστίνα Παπαδέλη: Σκέτη «κόλαση» η πρώην του Χρήστου Μάστορα - Το βαθύ ντεκολτέ της μας αναστάτωσε (ΦΩΤΟ)

Έβαλε «φωτιά» στο Instagram

Μια σούπερ σέξι ανάρτηση στα socia media έκανε η πρώην σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, Χριστίνα Παπαδέλη.

Η όμορφη Χριστίνα ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό με σέξι διάθεση, έβαλε ένα τζιν πουκάμισο που ήταν ανοιχτό στο στήθος και δεν φορούσε σουτιέν, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της.

Ο Χρήστος Μάστορας που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με την Γαρυφαλιά Καληφώνη, ήταν προηγουμένως ζευγάρι με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks Χριστίνα Παπαδέλη.

Το πρώην ζευγάρι υπήρξε μαζί για αρκετά χρόνια και είχαν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς πολύ σπάνια αναρτούσαν κάποιο κοινό τους στιγμιότυπο, μέχρι που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους πριν από περίπου 2 χρόνια.

Η Χριστίνα Παπαδέλη που είναι αρκετά ενεργή στο TikTok ανεβάζοντας συχνά διάφορα βιντεάκια, ανήρτησε το βράδυ της Τρίτης 19/9 ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται το τραγούδι του Χρήστου Μάστορα «Victoria» στο οποίο μάλιστα η ίδια πρωταγωνιστούσε.

Στο εν λόγω βίντεο η Χριστίνα Παπαδέλη βρίσκεται στο αυτοκίνητο με τον Dj Kas και τραγουδούν μαζί το τραγούδι του Χρήστου Μάστορα. Αυτό όμως που έκανε περισσότερο εντύπωση, ήταν η λεζάντα που έγραψε η influencer. «Όταν επιτέλους βρίσκεις τον σωστό άνθρωπο αλλά τώρα ο λάθος άνθρωπος είσαι εσυ. Stay Toxic», γράφει η λεζάντα του βίντεο στο TikTok.

Μάλιστα η Χριστίνα Παπαδέλη έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στο συγκεκριμένο βίντεο.

@christinapapadellis Stay toxic 🤡 #foryoupage #papadellis #fyp #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – 🪬