Βρισηίδα Ανδριώτου: Πιο υγρή από ποτέ – Ολόγυμνη στην μπανιέρα της (ΦΩΤΟ)

Βρισηίδα Ανδριώτου: Πιο υγρή από ποτέ - Ολόγυμνη στην μπανιέρα της (ΦΩΤΟ)

Αναστάτωσε τους ακολούθους της

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέρει πώς να αναστατώνει τους ακολούθους της. Και με ρούχα και χωρίς ρούχα.

Αυτή τη φορά ποζάρει μέσα στην μπανιέρα ξενοδοχείου αλά Κλεοπάτρα αφού την έχει γεμίσει με νερό και απολαμβάνει το χαλαρωτικό της μπάνιο ενώ εμείς απολαμβάνουμε εκείνη.

Η όμορφη Βρισηίδα έχει δεχθεί «πόλεμο» για το σώμα της καθώς έχει πάρει κάποια κιλά αλλά η ίδια ξέρει πώς να τους βάζει όλους στη… θέση τους και να αναδεικνύει τις υπέροχες καμπύλες της. Άλλωστε, η Βρισηίδα Ανδριώτου όταν αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star τον Ιανουάριο, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πρωινό μας», για την απόφασή της να φύγει τόσο νωρίς από το παιχνίδι.

«Το σώμα μου δεν άντεξε γιατί δεν πρόλαβε να αναρρώσει από το προηγούμενο Survivor. Η Στέλλα, η Σταυρούλα και ο Στάθης δεν είχαν μπει από την αρχή όπως εγώ και δεν είχαν περάσει τα δύσκολα. Το παιχνίδι μού άφησε προβλήματα και όλο το καλοκαίρι ήμουν σε φυσικοθεραπευτήριο. Φέτος είναι πιο δύσκολα από πέρυσι. Δεν είχαμε καθόλου προμήθειες.

Ξυπνούσα με μουδιασμένα πόδια και δεν μπορούσα να περπατήσω. Με έπιασε πάλι το γόνατό μου. Πάω στην τουαλέτα κουτσαίνοντας. Καλύτερα που τα παράτησα γιατί πιεζόμουν πάρα πολύ. Ήταν δύσκολη απόφαση, δεν ήθελα να αφήσω τον Σπύρο, μου λείπει ήδη πάρα πολύ», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Έπειτα, η Βρισηίδα Ανδριώτου πρόσθεσε: «Όταν είπα ότι αποχωρώ, ελευθερώθηκα. Κανείς δεν ήξερε ότι θα ανακοινώσω την αποχώρησή μου, ούτε ο Σπύρος. Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή».