Σακίρα: «Ξεφορτώθηκε» τον Πικέ και είναι στα καλύτερά της – Θυμίζει… αφέντρα με τα δερμάτινα! (ΦΩΤΟ)

Σακίρα: «Ξεφορτώθηκε» τον Πικέ και είναι στα καλύτερά της - Θυμίζει... αφέντρα με τα δερμάτινα! (ΦΩΤΟ)

Έκανε τους followers της να παραληρούν

Η Σακίρα εντυπωσιάζει στα 46 της καθώς η γνωστή τραγουδίστρια από τότε που χώρισε, έχει… ξανανιώσει. Και οι νέες της φωτογραφίες σε ασανσέρ το αποδεικνύουν.

Η όμορφη Κολομβιανή έχει βάλει ένα δερμάτινο σύνολο κάνοντας τους followers της να παραληρούν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Η Σακίρα, από το 2000 μέχρι το 2010 ήταν σε σχέση με τον δικηγόρο Αντόνιο Ντε Λα Ρούα.

Από το 2011 μέχρι το 2022 ήταν ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ, με τον οποίο γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2010, στα γυρίσματα του videoclip του τραγουδιού της, «Waka Waka (This Time For Africa)» για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2010. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Μίλαν (γενν. 22 Ιανουαρίου 2013) και τον Σάσα (γενν. 29 Ιανουαρίου 2015). Το ζευγάρι χώρισε λόγω απιστίας του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, η διάσημη τραγουδίστρια έβγαλε πικρία και θυμό για τον πρώην σύντροφό της, μιλώντας στο περιοδικό «Elle», από το σπίτι της στη Βαρκελώνη.

Σε ερώτηση για τη «σκοτεινή περίοδο» που βιώνει, απάντησε: “Ω, είναι πραγματικά δύσκολο να μιλήσω για αυτό προσωπικά, ειδικά καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που έχω αναφερθεί σε αυτήν την κατάσταση σε μια συνέντευξη. Ηρέμησα και προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα. Και ναι, είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα, και επειδή είμαι στη δημοσιότητα, και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό. Και έτσι ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο. Οι παπαράτσι έχουν κατασκηνώσει έξω από το σπίτι μου και δεν υπάρχει μέρος όπου μπορώ να κρυφτώ από αυτούς με τα παιδιά μου, εκτός από το δικό μου σπίτι. Ξέρετε, δεν μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στο πάρκο σαν μια κανονική οικογένεια ή να πάμε να φάμε ένα παγωτό ή να κάνουμε οποιαδήποτε δραστηριότητα χωρίς παπαράτσι να μας ακολουθούν. Οπότε είναι δύσκολο. Και προσπάθησα να κρύψω την κατάσταση μπροστά στα παιδιά μου. Προσπαθώ να το κάνω και να τους προστατεύσω, γιατί αυτή είναι η νούμερο ένα αποστολή μου στη ζωή. Αλλά μετά ακούνε πράγματα στο σχολείο από τους φίλους τους ή έρχονται αντιμέτωποι με κάποια δυσάρεστα, δυσάρεστα νέα στο διαδίκτυο και απλώς τα επηρεάζουν».