Στάθης Ψάλτης: «Ντροπή και αίσχος» – Το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη για την εκταφή της σορού του αείμνηστου ηθοποιού

Στάθης Ψάλτης: «Ντροπή και αίσχος» - Το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη για την εκταφή της σορού του αείμνηστου ηθοποιού

Η οργισμένη ανάρτηση της

Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2017 και η απώλειά του σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, συναδέλφους και θαυμαστές του.

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του, πραγματοποιήθηκε η εκταφή του στο Κοιμητήριο Ζωγράφου και η ανάρτηση της σελίδας «Μένουμε Ζωγράφου», σχετικά με το θέμα, είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη.

Στην ανάρτηση αναφέρθηκε, ότι η εκταφή του αείμνηστου ηθοποιού έγινε «υπηρεσιακά» και «ουδείς ασχολήθηκε», ενώ συνοδευόταν από δυο φωτογραφίες. Η μία τραβήχτηκε πριν το σπάσιμο του τάφου και η άλλη μετά.

«Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά“. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κριμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν» έγραφε η ανάρτηση.

Το παραπάνω κείμενο αναδημοσίευσε η Μαίρη Μπάρκουλη, ρίχνοντας τα «βέλη» της κατά του Δήμου Ζωγράφου. «Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος» έγραψε μέσα από δική της δημοσίευση στο Facebook.

Στάθης Ψάλτης: «Ντροπή και αίσχος» - Το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη για την εκταφή της σορού του αείμνηστου ηθοποιού