Χριστίνα Παππά: Ποζάρει αλά… Σκλεναρίκοβα και «γκρεμίζει» κάθε φαντασίωση! (ΦΩΤΟ)

Χριστίνα Παππά: Ποζάρει αλά... Σκλεναρίκοβα και «γκρεμίζει» κάθε φαντασίωση! (ΦΩΤΟ)

Υποδέχθηκε τον Οκτώβριο με σέξι διάθεση

Η Χριστίνα Παππά παραμένει στη Μύκονο, καθώς δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέβασε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου μια φωτογραφία στην οποία φοράει μπικίνι και ποζάρει σε ξαπλώστρα παραλίας.

Στα στιγμιότυπα όπου δημοσίευσε (προφανώς με ευρυγώνιο φάκο) φάνηκε αρκετά διαφορετική σε σχέση με άλλες της αναρτήσεις με τα πόδια της να θυμίζουν περισσότερο αυτά της Αντριάνας Σκλεναρίκοβα. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Καλό μήνα! Καλή διάθεση! Χαρά, υγεία, αγάπη».

Γεννημένη στον Βόλο, η Χριστίνα Παππά μετακόμισε στην Αθήνα για να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή της Ευγενίας Χατζίκου και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη Νέα Υόρκη με την Linda Cressel.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες σειρές στην Ελλάδα και στην Ιταλία, όπου έζησε για μερικά χρόνια. Είναι μέλος της διεθνούς φήμης ιταλικής θεατρικής ομάδας «Zelig».

Στην Ελλάδα συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις όπως «Μια Κυριακή στη Νέα Υόρκη», «Ο πρωτάρης και η πρωτέζα», «Ο κουρέας της Ρηγίλης», «Ο κύριος της κυρίας υπουργού», «Μαίρη Μαίρη”, «Ο,τι πείτε υπουργέ μου» κ.α. Ακόμα, εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως «Η αγάπη της γάτας», «Άφρικα», «Η λάμψη», «Καλημέρα ζωή», «Τμήμα ηθών», «Οι δρόμοι της πόλης», «Ανατομία ενός εγκλήματος», «Ζωή πατίνι», «Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα». Παρουσίαζε τις καθημερινές εκπομπές «Καυτές παραλίες» στον ΑΝΤ1 και «Μετά μεσημέρι» στην ΕΡΤ3.

Το 2011 συμμετείχε στην εκπομπή The real housewifes of Athens. Επίσης συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι Dancing on ice από το οποίο αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω σοβαρού τραυματισμού στον κόκκυγα.