Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πληθωρική παρουσιάστρια με το πλούσιο στήθος επέστρεψε στην TV και εμείς χαζεύουμε τα ατελείωτα πόδια της (ΦΩΤΟ)

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πληθωρική παρουσιάστρια με το πλούσιο στήθος επέστρεψε στην TV και εμείς χαζεύουμε τα ατελείωτα πόδια της (ΦΩΤΟ)

Ξέρει πώς να τραβά τα βλέμματα

Στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη απολαμβάνει κανείς καθημερινά την όμορφη Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποχώρησε στο τέλος της προπέρσινης σεζόν από το «Mega Καλημέρα» με δάκρυα στα μάτια. Η κουμπάρα και αδελφική φίλη της Ελεονώρας Μελέτη επικαλέστηκε τα οικογενειακά βάρη για να εξηγήσει την απόφασή της να βρεθεί εκτός τηλεόρασης την σεζόν 2022 -23. Και παρότι οι φήμες για ενδοοικογενειακά μαχαιρώματα πάνε κι έρχονται στα τηλεοπτικά παρασκήνια, κανείς δεν αμφισβήτησε την ειλικρινή στενοχώρια της παρουσιάστρια της εκπομπής για την απουσία της φίλης της.

Η δημοσιογράφος και μαγείρισσα, που έχει δικό της κανάλι στο youtube με ελληνική και ιταλική κουζίνα, επέστρεψε στο «Mega Καλημέρα».

Όπως είπε στη Φαίη Σκορδά όπου έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της μετά από καιρό, η Ελληνοϊταλίδα δημοσιογράφος, ο λόγος της αποχώρησής της ήταν ότι ο μικρότερος γιος της, ο οποίος δεν είχε ακόμα γίνει δύο χρονών την περασμένη σεζόν, είχε σοβαρό πρόβλημα με τον ύπνο με αποτέλεσμα να μην έχει κλείσει μάτι επί μήνες. Και επειδή η εκπομπή ήταν πρωινή και το ξυπνητήρι ήταν προγραμματισμένο να χτυπάει στις 5:00, στο τέλος δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της.

Και η όμορφη Φλορίντα ξέρει πώς να τραβά τα βλέμματα και να αποσπά θετικά σχόλια.