Κιμ Καρντάσιαν: Παίζει τένις μόνο με το μπικίνι της και… εξόργισε τη «συνταξιούχο» Σερένα Γουίλιαμς – «Πρέπει να σου κάνω μαθήματα» (ΦΩΤΟ)

Κιμ Καρντάσιαν: Παίζει τένις μόνο με το μπικίνι της και... εξόργισε τη «συνταξιούχο» Σερένα Γουίλιαμς - «Πρέπει να σου κάνω μαθήματα» (ΦΩΤΟ)

«Βροχή» τα σχόλια

Μερικές νέες σέξι φωτογραφίες της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κιμ Καρντάσιαν.

Όπως φαίνεται η γνωστή τηλεπερσόνα, φοράει ένα ροζ μπικίνι και ποζάρει αλά Barbie παίζοντας τένις όπως μπορεί. Και αυτές τις φωτογραφίες έσπευσαν σχολιάσουν οι ακόλουθοί της, ανάμεσά τους και η Σερένα Γουίλιαμς η οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το τένις σε ηλικία 41 ετών τον Αύγουστο του 2022, με τη θρυλική Αμερικανίδα να κρεμάει τη ρακέτα της μετά από 23 Grand Slam τίτλους και 319 εβδομάδες στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Χαρακτηριστικά της έγραψε με αστείο τόνο και δόση χιούμορ: «Δεν κρατάμε έτσι τη ρακέτα. Είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να σου κάνω μαθήματα».

Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε ευρέως γνωστή από το 2007 και έπειτα, μέσω του ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians. Έκτοτε έχει απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό τα ΜME καθώς και τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η συνολική της περιουσία έφτασε περίπου τα 325.000.000 δολάρια το 2018.

Μάλιστα, τον Φεβρουάριο του 2007, διέρρευσε το βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου (sex tape) που είχε κάνει το 2003 με τον τότε σύντροφο της, Ray J και λόγω αυτού απέκτησε αρκετή φήμη στα μέσα ενημέρωσης. Λίγο αργότερα, η Καρντάσιαν άσκησε αγωγή εναντίον της εταιρείας η οποία άρχισε να διανέμει το βίντεο χαρακτηρίζοντας την ως Kim K Superstar.