Βρισηίδα Ανδριώτου: Τούμπανο με κοντό δερμάτινο φόρεμα – Θα πεταχτεί το στήθος έξω (ΦΩΤΟ)

Βρισηίδα Ανδριώτου: Τούμπανο με κοντό δερμάτινο φόρεμα - Θα πεταχτεί το στήθος έξω (ΦΩΤΟ)

Τρελαίνει το κοινό της

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, παρά τα πολλά αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί, έχει απίστευτη αυτοπεποίθηση και οι σέξι εμφανίσεις της το επιβεβαιώνουν.

Άλλωστε πώς να μην έχει με αυτό το κορμί που διαθέτει; Σε νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε φοράει ένα στενό κοντό δερμάτινο φόρεμα και τρελαίνει το κοινό της.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου όταν αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star τον Ιανουάριο, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου μίλησε και για την απόφασή της να φύγει τόσο νωρίς από το παιχνίδι.

«Το σώμα μου δεν άντεξε γιατί δεν πρόλαβε να αναρρώσει από το προηγούμενο Survivor. Η Στέλλα, η Σταυρούλα και ο Στάθης δεν είχαν μπει από την αρχή όπως εγώ και δεν είχαν περάσει τα δύσκολα. Το παιχνίδι μού άφησε προβλήματα και όλο το καλοκαίρι ήμουν σε φυσικοθεραπευτήριο. Φέτος είναι πιο δύσκολα από πέρυσι. Δεν είχαμε καθόλου προμήθειες.

Ξυπνούσα με μουδιασμένα πόδια και δεν μπορούσα να περπατήσω. Με έπιασε πάλι το γόνατό μου. Πάω στην τουαλέτα κουτσαίνοντας. Καλύτερα που τα παράτησα γιατί πιεζόμουν πάρα πολύ. Ήταν δύσκολη απόφαση, δεν ήθελα να αφήσω τον Σπύρο, μου λείπει ήδη πάρα πολύ», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Έπειτα, η Βρισηίδα Ανδριώτου πρόσθεσε: «Όταν είπα ότι αποχωρώ, ελευθερώθηκα. Κανείς δεν ήξερε ότι θα ανακοινώσω την αποχώρησή μου, ούτε ο Σπύρος. Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή».