Αναγνωρίζεις το σγουρομάλλικο αγόρι της ΦΩΤΟ; Σήμερα είναι δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής!

Αναγνωρίζεις το σγουρομάλλικο αγόρι της ΦΩΤΟ; Σήμερα είναι δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής!

Είχε τα γενέθλιά του και ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν

Μία φωτογραφία από το παρελθόν, με ένα σγουρομάλλικο αγόρι να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, ανήρτησε την Παρασκευή 8/9 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός και παρουσιαστής Μάρκος Σεφερλής.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στη λεζάντα της σχετικής δημοσίευσης, πρόκειται για τον ίδιο «πολλά -πολλά χρόνια πριν», με τη σχετική ανάρτηση να γίνεται με αφορμή τα γενέθλιά του.

«Ναι! Το σγουρομάλλικο αυτό αγόρι είμαι εγώ, πολλά -πολλά χρόνια πριν! Και σήμερα, πολλά -πολλά χρόνια μετά, έχω για μία ακόμα φορά τα γενέθλιά μου! Σας ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας! Να είστε όλοι καλά, με υγεία και αγάπη! Αγάπη και ανθρωπιά! Όχι άλλα δυσάρεστα γεγονότα! Μόνο χαμόγελα κι ευτυχισμένες στιγμές για όλους μας!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Η ανάρτησή του έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους διαδικτυακούς του φίλους, που του χάρισαν χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες. Μεταξύ αυτών και πολλοί αγαπημένοι celebrities, όπως ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος σχολίασε ότι ο ηθοποιός είναι ίδιος με τη φωτογραφία μέχρι και σήμερα, αλλά και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, που τον αποκάλεσε «μεγάλο αστέρι».

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής, ήταν το 1988 στην ΕΤ2 και συνέχισε με την επιτυχία TAXI από το 1995 ως το 1996. Ταυτόχρονα με την τηλεόραση εμφανίστηκε και στο θέατρο.

Η πορεία του στο θέατρο άρχισε τον χειμώνα του 1997-1998, στο Θέατρο Αυλαία, με την κωμωδία Σουίτα γενεθλίων και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με πλήθος παραστάσεων, κυρίως επιθεωρήσεων, διανύοντας μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία. Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως Θανάσης Βέγγος, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Κωνσταντίνου, Σωτήρης Μουστάκας, Κώστας Τσάκωνας, Στάθης Ψάλτης κ.α.