Κατερίνα Γερονικολού: Ο αέρας της σήκωσε την κοντή φούστα (ΦΩΤΟ)

Κατερίνα Γερονικολού: Ο αέρας της σήκωσε την κοντή φούστα (ΦΩΤΟ)

Χαμογελάει με νάζι και σκέρτσο

Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της ευχαριστήθηκε η όμορφη ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού.

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram όπου ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και από την επαγγελματική της ζωή, φαίνεται να ποζάρει σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με τον ήλιο να την «ντύνει» και εκείνη να χαμογελάει με νάζι και σκέρτσο στον φωτογραφικό φακό.

Μάλιστα, φοράει και μια κοντή φούστα με τον αέρα να της την σηκώνει.

Μαζί της βέβαια είναι και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, για τον οποίο έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πέρυσι: «Είναι πολύ σημαντικό που σε αυτή την συνεργασία υπάρχει και ο Γιάννης, ένας δικός σου άνθρωπος. Έχει ξεκινήσει ο Γιάννης τα γυρίσματα του “Fishy” και με ψιλοπαρατάει, και είναι πιο καλοκαιρινός και μαυρισμένος. Από όταν ήρθε στη ζωή μου ο Γιάννης δυστυχώς είμαι πολύ προστατευμένη. Θα έπρεπε να ήμουν έτσι κι αλλιώς προστατευμένη. Νιώθω ότι έχω μία ομπρέλα και δεν μπορούν να με πειράξουν».

«Δεν αισθανόμουν αδύναμη, απλά το είχα αποκρύψει, άπλα με όσα εξομολογήθηκα με γνώρισε και ο κόσμος. Το πλεονέκτημά του Γιάννη είναι ότι είναι αυθεντικός, και το μειονέκτημά του ότι… αγαπά περισσότερο το ψάρεμα από μένα;», είχε προσθέσει.