Σοφιάνα Αβραμάκη: «Σκάνδαλο» με τις πόζες της – Τραβά το κορδονάκι του μαγιό και αναστατώνει (ΦΩΤΟ)

Σοφιάνα Αβραμάκη: «Σκάνδαλο» με τις πόζες της - Τραβά το κορδονάκι του μαγιό και αναστατώνει (ΦΩΤΟ)

Νέες, σέξι φωτογραφίες

Μία νέα, σούπερ hot ανάρτηση έκανε η Σοφιάνα Αβραμάκη στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Η κούκλα, πρώην παίκτρια του Survivor είχε να δημοσιεύσει φωτογραφία της έναν μήνα σχεδόν και τώρα που μπήκε ο Σεπτέμβριος, είπε να τον υποδεχτεί με μια καλοκαιρινή φωτογραφία αφού ποζάρει η ίδια κοντά στην πισίνα μόνο με το μικροσκοπικό της μαγιό το οποίο αναδεικνύει φανταστικά όχι μόνο το σώμα της αλλά και το χρώμα που της έχει δώσει ο ήλιος όλο αυτό το διάστημα.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του Survivor. Ήταν μέλος της ομάδας των «Μαχητών» και χαρακτηρίζεται από την ειλικρίνεια, τον αυθορμητισμό και τη διακριτικότητά της, σε σύγκριση με άλλους συμπαίχτες της, που δείχνουν μία πιο… δυναμική παρουσία.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995 ενώ έχει καταγωγή από τις Σέρρες. Αν και είναι σούπερ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κρατώντας την επαφή με τους ακολούθους της, εργάζεται ως φυσιοθεραπεύτρια.

Από μικρή ηλικία ασχολείται με την κολύμβηση ενώ όπως είχε δηλώσει η ίδια η Σοφιάνα, μπήκε στο Survivor γιατί θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όριά της. Μάλιστα, αν κέρδιζε το έπαθλο θα βοηθούσε τη μητέρα της να ζήσει σε ένα άνετο σπίτι και να φτιάξει έναν σύγχρονο χώρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπεία και εκγύμναση αθλητών. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της είναι πως δεν αντέχει την ακαταστασία.