Νταμιάνο Νταβίντ: Ο νικητής της Eurovision 2021 φωτογραφήθηκε εντελώς γυμνός! (ΦΩΤΟ)

Νταμιάνο Νταβίντ: Ο νικητής της Eurovision 2021 φωτογραφήθηκε εντελώς γυμνός! (ΦΩΤΟ)

«Τρέλανε» το Instagram

Γυμνός εμφανίστηκε στο Instagram ο Νταμιάνο Νταβίντ.

Ο frontman του ιταλικού συγκροτήματος Maneskin πόζαρε στον φακό, χωρίς τα ρούχα του, παρά μόνο με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Τα… ευαίσθητα σημεία κρύβει στη φωτογραφία ένα γλειφιτζούρι, που κάποιος τοποθέτησε μπροστά στην κάμερα.

Το στιγμιότυπο ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Instagram. Σε μία άλλη φωτογραφία, τόπλες ποζάρει και άλλο μέλος των Maneskin, η Bικτόρια ντε Άντζελις. Το στήθος της κρύβει με δύο γλειφιτζούρια ο Ίθαν Τόρκιο.

Το συγκρότημα έχει συνηθίσει το κοινό του σε τέτοια στιγμιότυπα, αφού δεν διστάζουν να γίνουν πιο… τολμηροί και να γδυθούν ακόμα στον φακό.

To 2021, o 65os διαγωνισμός της Eurovision πέρασε στην ιστορία μετά από ένα χρόνο απουσίας εξαιτίας της πανδημίας. Μεγάλος νικητής η Ιταλία με το ροκ συγκρότημα Måneskin. Οι Ιταλοί εμφανίστηκαν λίγο πριν το φινάλε του διαγωνιστικού μέρους και συγκεκριμένα στην 24η θέση. Ο frontmam του συγκορτήματoς David Damiano με την ενέργειά του και την εκκεντρική του παρουσία κατάφερε να ξεσηκώσει την Ευρώπη υπενθυμίζοντας πως το ροκ είναι πολύ… σκληρό για να πεθάνει.

Το συγκρότημα έδειξε στο κοινό πώς μεταφέρεται μια συναυλία στη σκηνή της Eurovision με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κάμερα ακολουθούσε τον ημίγυνο Νταμιάνο καθώς έβγαινε από τα παρασκήνια μέχρι που πήρε θέση στη σκηνή. Εκεί συνάντησε τη Victoria (μπάσο) και τον Thomas (κιθάρα) με την κάμερα να εστιάζει στην αλληλεπίδραση του τραγουδιστή με αυτούς. Ο Ήθαν (ντραμς) βρισκόταν σε ένα βάθρο ψηλά στο κέντρο της σκηνής.

Χρωματισμοί σε άσπρο, μαύρο και κόκκινο δημιούργησαν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Τα ρούχα τους διαφορετικά από την πρώτη πρόβα, σε χρωματισμό μεταλλικό του χαλκού με ασημένια τρουκς. Ο Damiano είναι ημίγυμνος πάνω στη σκηνή, ενώ, όπως γράφει ο OGAEGREECE, ο ίδιος φωνητικά ήταν σωστός, με πολύ καλή επαφή με την κάμερα.