Μαρία Σολωμού: Ξεσαλώνει στις διακοπές της – Xορεύει πάνω σε jet ski με ένα ποτήρι κρασί(VIDEO)

Μαρία Σολωμού: Ξεσαλώνει στις διακοπές της - Xορεύει πάνω σε jet ski με ένα ποτήρι κρασί(VIDEO)

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού

Πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Μαρία Σολωμού φροντίζει να απολαμβάνει το κάθε λεπτό από τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά, χορταίνοντας στιγμές με τους δικούς της ανθρώπους.

Η Μαρία Σολωμού βρίσκεται στην Κύθνο, μετά την επίσκεψή της στη Μύκονο μαζί με τον Mente Fuerte, όπου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού, πριν αναλάβει και πάλι επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία είναι ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, ανέβασε μερικές φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές της στο νησί των Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, στα στιγμιότυπα όπου ανάρτησε, φαίνεται να βρίσκεται σε μια παραλία φορώντας ένα πολύχρωμο πουκάμισο και ασορτί παντελόνι, και σε ένα άλλο οδηγεί ένα jet ski κρατώντας στο χέρι της ένα ποτήρι κρασί.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Άλλη μια μαγική ώρα…. Στιγμή…. Προορισμός…. Τζετ σκι που χρησιμοποιείται ως στήριγμα».

Υπενθυμίζεται πως στην Κύθνο συνεχίζει τις διακοπές της η Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο, όμως φρόντισε να επισκεφτεί κι άλλα μέρη, ανάμεσά τους κι η Σαντορίνη. Ωστόσο, η ηθοποιός βρίσκεται τώρα στην Κύθνο και καθώς είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, φρόντισε να μοιραστεί υλικό με το κοινό της.

Σε νέα δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Σολωμού ποζάρει στην παραλία με μαύρο μπικίνι, ενώ χαμογελά στον φακό. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ηθοποιός έγραψε: «Άλλη μια μέρα με ήλιο».