Ρούλα Κορομηλά: Μας δείχνει τα ατελείωτα πόδια της και… υποκλινόμαστε – Είναι 66 ετών και δεν της φαίνεται! (ΦΩΤΟ)

Ρούλα Κορομηλά: Μας δείχνει τα ατελείωτα πόδια της και... υποκλινόμαστε - Είναι 66 ετών και δεν της φαίνεται! (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφήθηκε στα σκαλιά του σπιτιού της

Η ανιψιά που έχει η Ρούλα Κορομηλά εκτελεί χρέη φωτογράφου στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια διατηρεί γενικά, ένα χαμηλό προφίλ και σπάνια μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή της στα social media. Τα χρησιμοποιεί μόνο για να διατηρεί επικοινωνία με το κοινό της ή να δημοσιεύει ξεχωριστές στιγμές της ζωής ή της καριέρας της.

Αυτή τη φορά ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη φωτογραφία που την τράβηξε στο σπίτι της η ανιψιά της. Σε αυτή, η παρουσιάστρια φορά μια γκρι μπλούζα-φόρεμα και φαίνεται να κατεβαίνει την εσωτερική σκάλα του σπιτιού της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Πάνω κάτω 100 φορες με ανεβοκατεβάζει η ανιψιά μου και με φωτογραφίζει κιόλας».

Η Ρούλα Κορομηλά, τα τελευταία χρόνια απέχει από την ελληνική τηλεόραση, ωστόσο διατηρεί την επαφή με τους ακολούθους της στο Instagram μέσω των αναρτήσεών της.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση, παρουσιάζοντας την πρωινή εκπομπή «Μια καλημέρα είναι αυτή» αλλά το 1991 μεταπήδησε στον νεοσύστατο τότε ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας την μακροβιότερη πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, τον «Πρωινό Καφέ».

Στις 16 Απριλίου 2016 , επανέφερε το σόου με τίτλο «ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ» στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon. Η συνεργασία της με το κανάλι έληξε στις 20 Ιουνίου, λίγο πριν μεταδοθεί η τελευταία εκπομπή από τη Σύρο, μετά από απόφαση της παρουσιάστριας λόγω πιθανών οικονομικών διαφορών και κακής συνεργασίας με τη διοίκηση του σταθμού. Στο Mega επέστρεψε το 2022 για την παρουσίαση της μουσικής εκπομπής «Σπίτι με το Mega».