Αλίσα Νιούμαν: Στην Ελλάδα η καλλονή πρωταθλήτρια του επί κοντώ και κορίτσι του OnlyFans – Οι ακαταμάχητες πόζες και τα… παιχνίδια στη θάλασσα (ΦΩΤΟ)

Αλίσα Νιούμαν: Στην Ελλάδα η καλλονή πρωταθλήτρια του επί κοντώ και κορίτσι του OnlyFans - Οι ακαταμάχητες πόζες και τα... παιχνίδια στη θάλασσα (ΦΩΤΟ)

Είναι αντίπαλος της Κατερίνας Στεφανίδη

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα, τη Μεσσηνία επέλεξε για τις διακοπές της η Αλίσα Νιούμαν.

Η Καναδή πρωταθλήτρια του επί κοντώ συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και εν συνεχεία ταξίδεψε στη χώρα μας για διακοπές.

Η 29χρονη που είναι αντίπαλος της Κατερίνα Στεφανίδη στους μεγάλους αγώνες του επί κοντώ αλλά δεν έχει καταφέρει να διακριθεί είναι αυτές τις ημέρες στη Στούπα και μάλιστα την… μάτιασαν.

Η Νιούμαν ανέβασε φωτογραφίες από την Στούπα με μαγιό και μας ενημέρωσε ότι έχει βάλει πάνω της ματάκι για να την προστατεύει από το κακό μάτι.

Ξεκίνησε από τη γυμναστική, πέρασε στο χόκεϊ επί πάγου και στις καταδύσεις και κατέληξε στο στίβο και στο επί κοντώ. Ήταν παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και του 2020.

Από το 2021 έχει εισέλθει στον κόσμο του OnlyFans. «Η επιθυμία σας είναι η εντολή μου. Τώρα είμαι στο OnlyFans»  είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όταν αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα.

Ως αθλήτρια «λιώνει» καθημερινά στο γυμναστήριο και φυσικά αφιερώνει πολύ χρόνο στο OnlyFans. Στόχος της είναι να βρεθεί και το 2024 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.