Βίκυ Κουλιανού: Διδάσκει… πόζες δίπλα στην πισίνα (ΦΩΤΟ)

Βίκυ Κουλιανού: Διδάσκει… πόζες δίπλα στην πισίνα (ΦΩΤΟ)

Άφωνοι οι φίλοι και οι θαυμαστές της

Η Βίκυ Κουλιανού έχει υπάρξει ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα των 90’s, με μεγάλη καριέρα και πασαρέλες σε διεθνείς επιδείξεις μόδας κορυφαίων σχεδιαστών (Armani, Versace, Yves Saint Laurent, Valentino). Πολλές ήταν οι κοπέλες που θέλησαν στη συνέχεια να ακολουθήσουν τα βήματά της, αφού πρόκειται για ένα μοντέλο που τα είχε και εξακολουθεί να τα έχει όλα.

Αυτό φροντίζει μάλιστα να μας το υπενθυμίζει η ίδια κάθε φορά που επιλέγει να φωτογραφηθεί με το μαγιό ή κάποιο άλλο πιο επίσημο ρούχο. Αυτές τις ημέρες το διάσημο μοντέλο απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στη Σαντορίνη.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram η Βίκυ Κουλιανού ποζάρει στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου με ένα εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι, «διδάσκοντας» τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να γίνεται. Το σώμα της παραμένει εξαιρετικό, αφού η ίδια ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με προσεγμένη διατροφή και γυμναστική στην καθημερινότητά της.

«Live your days like a dreamer life is art. Ελλάδα μόνο», γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Βίκυ Κουλιανού και τα σχόλια «πέφτουν» βροχή από φίλους και θαυμαστές.