Μαίρη Βυτινάρος: Μπαίνει στο ντουζ και «γκρεμίζει» κάθε φαντασία (ΦΩΤΟ)

Μαίρη Βυτινάρος: Μπαίνει στο ντουζ και «γκρεμίζει» κάθε φαντασία (ΦΩΤΟ)

Υγρή... λαίλαπα η Μαίρη Βυτινάρος

Ένα από τα πιο ανέμελα καλοκαίρια φαίνεται πως απολαμβάνει η Μαίρη Βυτινάρος η οποία δεν ξεχνάει στιγμή να μοιράζεται όμορφες εικόνες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ύστερα από τη συμμετοχή στο ριάλιτι μόδας GNTM, δε, το εντυπωσιακό μοντέλο έχει δει την δημοφιλία του στα social media να εκτοξεύεται κατακόρυφα.

Πριν από λίγες ημέρες, όμως, η Mary Vitinaros αδιαφόρησε πλήρως για τις υψηλές θερμοκρασίες, καθώς φαίνεται, δημοσιεύοντας τις πιο δροσερές της εικόνες με το μικροσκοπικό της μπικίνι. Σε αυτές, η ξανθιά καλλονή μοιάζει να απολαμβάνει πιο χαλαρή από ποτέ ένα ντους σε μια ενώ σε μια άλλη

Περισσότερα από 4.000 likes από τους διαδικτυακούς της φίλους δείχνουν, δε, καθαρά πως τα social media πήραν κυριολεκτικά… φωτιά για εκείνην. Αυτές τις ημέρες η Μαίρη Βυτινάρος απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς στο νησί των Ανέμων, το οποίο αγαπά ιδιαίτερα και επισκέπτεται όποτε έχει τον αντίστοιχο ελεύθερο χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως η Μαίρη Βυτινάρος έχει κάνει δηλώσεις αναφερόμενη στην Ελλάδα, την προσωπική της ζωή, αλλά και τον χώρο του μόντελινγκ.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», είχε αναφέρει αρχικά τον Μάιο, πόσο έχει αγαπήσει την Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε επίσης, πως απέκτησε κι ελληνική ταυτότητα.

«Έχω ερωτευτεί την Ελλάδα, αυτή την περίοδο δεν έχω σύντροφο. Μου αρέσει η ζωή μου στην Ελλάδα, έχει ισορροπία. Το πιο δύσκολο εδώ ήταν η απόκτηση ταυτότητας, ευτυχώς την απέκτησα», είχε πει αρχικά.

Στη συνέχεια, είχε μιλήσει για τα επαγγελματικά της σχέδια. «Δεν θα πω κάτι για τα επαγγελματικά μου, τα μυστικά μου τα κρατάω. Εάν δουλέψω τα ελληνικά μου, πιστεύω ότι θα μπορούσα να βρίσκομαι στην συμπαρουσίαση μιας τηλεοπτικής εκπομπής», είχε δηλώσει.

Τέλος, είχε αναφερθεί στον χώρο του μόντελινγκ, αλλά και τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος δέχτηκε έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα, λόγω μιας συνέντευξης που έδωσε. «Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, ο χώρος μας είναι δύσκολος. Τον αγαπώ τον Γιώργο Καράβα, είναι καλός άνθρωπος», είχε πει κλείνοντας.