Μάργκοτ Ρόμπι: Είναι αδιανόητα σέξι και υπάρχει… επιστημονική εξήγηση για αυτό! (VIDEO)

Μάργκοτ Ρόμπι: Είναι αδιανόητα σέξι και υπάρχει... επιστημονική εξήγηση για αυτό! (VIDEO)

Γιατί η Μάργκοτ Ρόμπι είναι τόσο ελκυστική;

Η Μάργκοτ Ρόμπι πλέον έχει καταξιωθεί στο Χόλιγουντ και είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στον χώρο. Για αυτό ένας ειδικός στην αισθητική του προσώπου που ανέλυσε λεπτομερώς γιατί είναι τόσο ελκυστικό.

Στο TikTok, ο λογαριασμός, Qoves Studio μια εταιρεία με έδρα το Σίδνεϊ που ιδρύθηκε από τον 23χρονο Shafee Hassan, μπορεί να αναλύσει πόσο ελκυστικός είστε μέσω ενός εργαλείου αξιολόγησης ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης. Στο βίντεο συζητούνται διάφορες πτυχές του προσώπου της πρωταγωνίστριας και στη συνέχεια συνολικά για το πώς τα χαρακτηριστικά της τελειοποιούν την κούκλα της Mattel.

«Ένα πράγμα είναι ότι δεν έχει το augmented cheek look που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές», με την Μπέλα Χαντίντ να παρουσιάζεται ως παράδειγμα που αντιστρατεύεται την τάση με αυτό το look. Ενώ το πρόσωπο της Μάργκοτ Ρόμπι περιγράφεται ως «καθορισμένο», ο αφηγητής σημειώνει ότι αυτό δεν είναι στο βαθμό που έχουν πάρει κάποιες διασημότητες με την αφαίρεση του βυκικού λίπους που γίνεται δημοφιλής.

@qovesstudio What Makes Margot Robbie So Attractive? #margotrobbie #margothebeardie ♬ original sound – QOVES

Τα μάτια της 33χρονης περιγράφονται ως “νεανικά” και “αναλογικά”, καθώς είναι “άκρως θηλυκά στη μορφολογία τους (το σχήμα) με ανασηκωμένα μάτια (υψηλός άξονας παλαμών) και ανασηκωμένα φρύδια. Παράλληλα, σημειώνεται επίσης πώς έχει γωνιώδες σαγόνι. «Για να το θέσουμε απλά, έχει τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα οφέλη μιας ισχυρής γνάθου χωρίς να διακυβεύεται ο συνολικός διμορφισμός του προσώπου της ή η θηλυκότητα του προσώπου και χωρίς να φαίνεται υπερβολικά αρρενωπή», εξήγησε ο αφηγητής.