Κατερίνα Γερονικολού: Μάς πιάνει στα… δίχτυα της με το αποκαλυπτικό της μπικίνι (ΦΩΤΟ)

Κατερίνα Γερονικολού: Μάς πιάνει στα… δίχτυα της με το αποκαλυπτικό της μπικίνι (ΦΩΤΟ)

Απολαμβάνει την τελευταία μέρα των διακοπών της

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά η Κατερίνα Γερονικολού μιας και αγαπήθηκε ιδιαιτέρως η αισθηματική κομεντί που πρωταγωνιστούσε για δυο σεζόν στην ΕΡΤ.

Η καλλονή ηθοποιός φροντίζει να γεμίζει μπαταρίες με ήλιο και θάλασσα τόσο εκτός όσο και εντός της Αττικής.

Διατηρώντας μάλιστα συχνή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τα social media, δεν είναι λίγες οι φορές που αυτό το καλοκαίρι η Κατερίνα Γερονικολού έχει ανεβάσει επικίνδυνα τη θερμοκρασία με τις δροσερές της δημοσιεύσεις. Αυτό ακριβώς έμελλε άλλωστε να κάνει και το απόγευμα του Σαββάτου.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μελαχρινή πρωταγωνίστρια θέλησε να δημοσιεύσει δυο εικόνες όπου και ποζάρει πιο ξέγνοιαστη από ποτέ πάνω σε ένα ιστιοφόρο. Τον πρώτο λόγο σε αυτές, όμως, έχουν το αποκαλυπτικό της μπικίνι και η καλλίγραμμη βεβαίως σιλουέτα της.

«Τελευταία μέρα των διακοπών» γράφει στη λεζάντα και εύλογα προκαλείται… πανικός για την Κατερίνα Γερονικολού στα σχόλια της νέας της ανάρτησης στο Instagram

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με το Znews, έκλεψε τις εντυπώσεις η Κατερίνα Γερονικολού στο δοκιμαστικό για το νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ. Αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο φωτογενή και ταλαντούχα πρόσωπα της νέας γενιάς των ηθοποιών.

Οι ιθύνοντες της ΕΡΤ, μετά την εξαιρετική συνεργασία που είχαν μαζί της στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», τη σκέφτηκαν και για την παρουσίαση του νέου καθημερινού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων που θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν.

Η ηθοποιός πέρασε με επιτυχία όπως μαθαίνουμε το δοκιμαστικό που έγινε την περασμένη εβδομάδα. Άμεση, με έξυπνη ατάκα, φάνηκε να απολαμβάνει τον νέο ρόλο που κλήθηκε να αναλάβει. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα για την παρουσίαση, παρότι η Κατερίνα φαίνεται να υπερτερεί όσων πέρασαν επίσης από δοκιμαστικό.