Κάτια Ταραμπάνκο: Τρέλανε κόσμο με τα… νάζια της στην πισίνα (VIDEO)

Κάτια Ταραμπάνκο:  Τρέλανε κόσμο με τα... νάζια της στην πισίνα (VIDEO)

Με παιχνιδιάρικη διάθεση και τολμηρό μαγιό το μοντέλο

Ένα σούπερ «καυτό» βίντεο ανέβασε στο Instagram η Κάτια Ταραμπάνκο.

Όποιος την ακολουθεί στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram ξέρει πως κάνει σέξι αναρτήσεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη. Και η πρόσφατη ανάρτηση με βίντεο από την πισίνα είναι μία από αυτές.

Φορώντας ένα μαγιό που κολακεύει τη σιλουέτα της, κάθεται κοντά στην πισίνα και αφού κοιτάξει τον φωτογραφικό φακό, λέει «αντίο» και βουτάει στο νερό, δείχνοντας την απίστευτη πίσω όψη της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι 26 ετών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports. Παίζει τένις, κάνει ιππασία, σκι, wakeboard και σκοποβολή. Με το μόντελινγκ ασχολείται επαγγελματικά από τα 16 της. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σίριαλ, έχει κερδίσει τίτλο σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μόδας και φέτος συμμετείχε στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΪ. Στο «Survivor» μπήκε για να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της και φυσικά για να κερδίσει το έπαθλο… μόνη της. Κάτι που βέβαια δεν κατόρθωσε λόγω ενός προβλήματος υγείας που είχε.

Η Κάτια Ταραμπάνκο κέρδισε το GNTM 2 μαζί με την Άννα Μαρία Ηλιάδου. Παράλληλα με το μόντελινγκ έχει πρωταγωνιστήσει και σε τηλεοπτικό σίριαλ. Ένα από τα δύο μεγάλα της όνειρα είναι να πρωταγωνιστήσει σε ταινία βραβευμένου Eλληνα σκηνοθέτη. Το άλλο είναι να ποζάρει για το εξώφυλλο της «Vogue». Μότο «Κάθε δρόμος έχει δύο κατευθύνσεις».

«Μετά το GNTM υπήρχαν πολλά σχόλια που έκρυβαν μίσος και θεωρώ ότι ήταν άδικο. Έγινα πάρα πολύ σκληρή όταν βγήκα από το παιχνίδι. Η συγκατοίκηση μέσα στο σπίτι του GNTM ήταν δύσκολη γιατί είμαι ένας μοναχικός άνθρωπος. Η μητέρα μου ήθελε να ασχοληθώ με το μόντελινγκ» είχε πει μετά το GNTM η Κάτια Ταραμπάνκο.

Σε συνέντευξη στο Dot η Κάτια Ταραμπάνκο είχε πει: «Είμαι καλόβολη. Από το GNTM βγήκε ότι είμαι κακιά, ότι είμαι πάρα πολύ ψωνάρα, μου έβγαλαν το προσωνύμιο της στρίγκλας και της περίεργης. Αυτό βγήκε λόγω ανταγωνισμού και λόγω της έντονης προσήλωσής μου. Πρώτη φορά που έγινα έτσι στη ζωή μου. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έκανα λάθος, αλλά όλο αυτό το καυστικό ύφος μου, η πίεση, ο ανταγωνισμός, η κλεισούρα… Ήμουν λίγο ακραία σε ορισμένα σημεία, είχα τα μπαμ μου. Με κάποια βασικά πράγματα τρελαινόμουν».