Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Επιτέλους – Η κοινή ΦΩΤΟ με τον νέο της σύντροφο από τις διακοπές τους!

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η «καυτή» influencer αποκαλύπτεται - Ο νέος έρωτας στη ζωή της, γιατί έκανε πλαστική στο στήθος

Η δημοσιογράφος και ο μουσικός βρίσκονται στην Κρήτη εδώ και κάποιες ημέρες

Στην Κρήτη κάνει διακοπές η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαζί με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας αφού επισκέφθηκε μαζί με τους φίλους της τη Νάξο, τα Κουφονήσια, τη Λέσβο και την Τήνο, επέστρεψε στο αγαπημένο της νησί, την Κρήτη, ένα μέρος στο οποίο πηγαίνει κάθε χρόνο.

Μαζί της ήταν και ο Γρηγόρης Μόργκαν με τον οποίο εδώ και αρκετούς μήνες φημολογείται ότι είναι ζευγάρι. Παρότι κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει δημόσια για την κατάσταση της σχέσης τους, οι κοινές εξορμήσεις και οι αντίστοιχες κοινές αναρτήσεις τους ρίχνουν «φωτιά» στα εν λόγω δημοσιεύματα.

Το Σάββατο 19 Αυγούστου, μάλιστα, το ζευγάρι δημοσίευσε και πάλι μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν μέσα στο Φοινικόδασος της Πρέβελης, ενώ μαζί τους είναι και μια φίλη της πρώην παίκτριας του «Survivor».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Επιτέλους - Η κοινή ΦΩΤΟ με τον νέο της σύντροφο από τις διακοπές τους!

Επίσης, πριν από μερικές ημέρες, οι δυο τους βρέθηκαν στα Χανιά για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Αν και δεν δημοσίευσαν κάποιο κοινό στιγμιότυπο, και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά και ο Γρηγόρης Μόργκαν ανέβασαν φωτογραφίες από τα Φαλάσαρνα. «Το αγαπημένο μου μέρος στη γη», έγραψε η δημοσιογράφος.

Από την πλευρά του, όταν ρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ξεκαθάρισε πως οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις ενώ απάντησε και για τη νέα σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

«Προφανώς και είμαστε φίλοι με την Ευρυδίκη. Δε παρακολουθείς τι ανεβάζουμε στο instagram; Τα πάντα βλέπω. Γιατί να μη βλέπω τι ανεβάζει; Έχουμε μια άριστη σχέση με την Ευρυδίκη. Άριστες» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Γιατί η Ευρυδίκη τι θα γίνει, καλόγρια μετά από μένα;» ήταν η αποστομωτική απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου που στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει μετακομίσει από το σπίτι που συγκατοικούσαν.