Νικόλ Ελευθεριάδου: Η ζουμερή πολίστρια που έχει «μαγέψει» τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Βεζένκοβ – Τρελά ερωτευμένοι (ΦΩΤΟ)

Νικόλ Ελευθεριάδου: Η ζουμερή πολίστρια που έχει «μαγέψει» τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Βεζένκοβ - Τρελά ερωτευμένοι (ΦΩΤΟ)

Πέρασαν το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι

Το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι ήταν το φετινό για τον Σάσα Βεζένκοβ και τη Νικόλ Ελευθεριάδου.

Ο μπασκετμπολίστας των Σακραμέντο Κινγκς και η πολίστρια του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων την Κρήτη και την Κεφαλονιά ενώ απόλαυσαν και τις ομορφιές της Βουλγαρίας της χώρας καταγωγής του Σάσα. Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και μετά το … φινάλε των διακοπών του ανέβασε κοινή ανάρτηση στα social media με φωτογραφίες και με την λεζάντα: «Ένα καλοκαίρι που θα θυμόμαστε».

Πλέον ο Σάσα θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να ξεκινήσει με τους Σακραμέντο Κινγκς και η Νικόλ θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να παίζει στον Ολυμπιακό. Η πολίστρια συμμετείχε φέτος και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα και ο μεγάλος της στόχος είναι να βρεθεί το 2024 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Οι δύο τους πλέον δεν θα μένουν στην ίδια πόλη, ούτε καν στην ίδια ήπειρο, αλλά αυτό ίσως «δυναμώσει» και άλλο τον έρωτά τους. Ο Σάσα και η Νικόλ είναι μαζί από το 2022 αλλά έκαναν γνωστή την σχέση τους τον Ιανουάριο του 2023 με την κοινή τους εμφάνιση στο γάμο του Κώστα Σλούκα.

Εκείνος είναι ο καλύτερος μπασκετμπολίστας της Euroleague και εκείνη έχει κερδίσει με τον Ολυμπιακό δύο φορές την Ευρωλίγκα. Γνωρίστηκαν μέσω φίλων και κατάλαβαν πολύ νωρίς ότι ταιριάζουν.

Ποια είναι η Νικόλ Ελευθεριάδου

Η Νικολέτα «Νικόλ» Ελευθεριάδου γεννήθηκε 17 Ιανουαρίου 1998 και είναι Ελληνίδα αθλήτρια υδατοσφαίρισης, η οποία παίζει στον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδας Γυναικών. Ως παίκτρια του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής οκτώ πρωταθλήματα Ελλάδας, 3 Πρωταθλήματα Ευρώπης (2015, 2021 και 2022) και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης LEN Trophy (2015).

Ήταν μέλος της ελληνικής εθνικής ομάδας που κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018 στη Βαρκελώνη και το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του 2015 στο Μπακού. Έχει κερδίσει χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια σε παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς αγώνες με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης εφήβων της Ελλάδας.