Ντούα Λίπα: «Ρίχνει» το Instagram με τις τολμηρές πόζες με διάφανο φόρεμα και μαύρο μπικίνι (ΦΩΤΟ)

Ντούα Λίπα: «Ρίχνει» το Instagram με τις τολμηρές πόζες με διάφανο φόρεμα και μαύρο μπικίνι (ΦΩΤΟ)

Η τραγουδίστρια συνεχίζει τις αναρτήσεις από το καλοκαίρι της στη χώρα μας

Η Ντούα Λίπα, η οποία επέλεξε κι εκείνη την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, συνεχίζει να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις στιγμές της στη χώρα μας.

Η 27χρονη τραγουδίστρια κατέφυγε στο Instagram, την Παρασκευή 18 Αυγούστου, για να μοιραστεί μια σειρά από στιγμιότυπα από το ταξίδι της, ποζάροντας με διάφορα εντυπωσιακά σύνολα. Σε μια λήψη, η Λίπα ανέδειξε τη σιλουέτα της με ένα διάφανο μαύρο φόρεμα, το οποίο φόρεσε πάνω από ένα λιτό μαύρο μπικίνι που ήταν καλυμμένο με κεντημένα λουλούδια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Η ποπ σταρ, η οποία βρίσκεται σε διακοπές με τον 42χρονο σύντροφό της Ρομέν Γαβράς, φόρεσε ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια και μια εμπριμέ μπαντάνα στα μαλλιά. Στη λεζάντα έγραψε: «Ενέργεια όλο το καλοκαίρι».

Η ανάρτησή της περιείχε επίσης ένα βίντεο με την ίδια και τους φίλους της να χορεύουν, ενώ η τραγουδίστρια ισορροπούσε ένα ποτήρι στο κεφάλι της. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η τραγουδίστρια φορούσε επίσης ένα casual outfit, καθώς πόζαρε μπροστά από το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που έχει ρίζες από την Αλβανία κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κι απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τον Ρομέν Γαβράς. Καθώς έχει μια ενεργή παρουσία στα social media, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά φωτογραφιών για να τους δώσει μια γεύση από τις διακοπές της.