Ναταλία Γερμανού: Είχαμε ξεχάσει πώς είναι άβαφη – Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ στην πισίνα (ΦΩΤΟ)

Ναταλία Γερμανού: Είχαμε ξεχάσει πώς είναι άβαφη - Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ στην πισίνα (ΦΩΤΟ)

Η Ναταλία Γερμανού απολαμβάνει τις διακοπές της

Η Ναταλία Γερμανού απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη, κάνοντας όπως αναφέρει σε πρόσφατη ανάρτησή της, «επανεκκίνηση κάτω από τον ήλιο».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ σε μία πισίνα του νησιού, προτού επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα. «Restart. Ελληνιστί: Επανεκκίνηση κάτω απ’ τον ήλιο», έγραψε η Ναταλία Γερμανού στη δημοσίευσή της στο Instagram.

Η Ναταλία Γερμανού είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ χωρίς αμφιβολία. Βέβαια, όπως πολλές έτσι και η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται στη λίστα με τις κυρίες που έχουν αποφασίσει να επισκεφτούν παραπάνω από μια φορά τον πλαστικό χειρούργο και να διορθώσουν τυχόν… ατέλειες που ήθελαν στο πρόσωπο τους.

Ωστόσο, δεν έχει διστάσει να το παραδεχτεί δημόσια. Μάλιστα το 2015, κληθείσα να σχολιάσει το καυστικό σχόλιο που ακούστηκε για εκείνη όσον αφορά στις πλαστικές επεμβάσεις, αποστόμωσε με την απάντησή της. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Οποιαδήποτε στιγμή θελήσω να κάνω κάποια αισθητική επέμβαση θα το κάνω χωρίς να ρωτήσω κάποιον. Μπότοξ έχω κάνει εδώ και δέκα χρόνια, δεν περιμέναμε τώρα να φτάσουμε σε αυτή την ηλικία. Πιο δραστικά πράγματα δεν έχω κάνει».

Επίσης, η Ναταλία Γερμανού το 2019, είχε αποκαλύψει και ένα αποτυχημένο μπότοξ που είχε κάνει, με αποτέλεσμα να μην κουνιέται τίποτα στο πρόσωπο της. «Έκανα ένα άθλιο μπότοξ και δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα στη μούρη μου… Δεν κουνιόταν πραγματικά τίποτα. Αν είσαι τόσο μικρή σαν την κοπέλα στο GNTM δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνεις τίποτα», είχε πει.

Υπενθυμίζεται πως ο Alpha ανανέωσε τη συνεργασία του με τη γνωστή παρουσιάστρια στις αρχές Ιουλίου.

Όπως είχε αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις! Κι όταν μιλάμε για το «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha μιλάμε για μια ομάδα η οποία μας κρατάει συντροφιά, όλα τα Σαββατοκύριακα με ό,τι πιο σημαντικό από το χώρο της τέχνης και της ζωής, αλλά και την επικαιρότητα, κρατώντας τα σκήπτρα της τηλεθέασης.

Η ομάδα κρούσης του «Καλύτερα δε γίνεται» συνεχίζει ακάθεκτη και τη νέα σεζόν, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού: Ναταλία Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Δημήτρης Πανόπουλος και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης».