Χριστίνα Κεφαλά: «Γκρεμίζει» το καλοκαιράκι μας με την πιο αποκαλυπτική της ανάρτηση (ΦΩΤΟ)

Χριστίνα Κεφαλά: «Γκρεμίζει» το καλοκαιράκι μας με την πιο αποκαλυπτική της ανάρτηση (ΦΩΤΟ)

Ξέρει πώς να μαγνητίζει τα βλέμματα

Δίχως σταματημό μοιάζει να συνεχίζει η Χριστίνα Κεφαλά τις καλοκαιρινές της διακοπές και ολοένα και… εκτοξεύει στα ύψη το θερμόμετρο των social media!

Το νεαρό μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor φροντίζει να διατηρεί άλλωστε άριστη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράζοντας πλήθος στιγμών από τη ζωή της.

Σε ορισμένες εξ αυτών, δε, τα βλέμματα μαγνητίζονται με απόλυτη ευκολία από τις αποκαλυπτικές της δημοσιεύσεις. Όπως ακριβώς δηλαδή και συνέβη όταν, πριν από λίγη ώρα, η Χριστίνα Κεφαλά αποφάσισε να δημοσιεύσει δύο εικόνες στον προσωπικό της λογαριασμό όπου ποζάρει με το εντυπωσιακό, πλην μικροσκοπικό, μπικίνι της και φόντο την υπέροχη παραλία του Μύρτου στην Κεφαλονιά.

«Το καλοκαιράκι μας στην Ελλαδίτσα μας» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, με την οποία και συνόδευσε τη νέα αυτή δημοσίευση, για να ξεσπάσει ένας… χαλασμός από σχόλια για εκείνην.

Και φυσικά το καλοκαίρι δεν σταματά ποτέ για την Χριστίνα Κεφαλά!

Η Χριστίνα Κεφαλά δεν είναι απλά το κορίτσι του Survivor

Η Χριστίνα Κεφαλά, που γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor είναι πολυπράγμων γυναίκα, με αρκετά ενδιαφέροντα και ενδιαφέρουσα ζωή γι’ αυτό και αξίζει να μάθουμε ακόμα περισσότερα για εκείνη.

Η Χριστίνα έχει σπουδάσει Θεολογία, αλλά ποτέ δεν ήθελε να ακολουθήσει την επιστήμη αυτή και ακολούθησε διαφορετικό δρόμο στη ζωή της. Εργάζεται ως Brand Ambassador και έχει στο παρελθόν εργαστεί σαν φωτομοντέλο και ως manager σε ναυτιλιακή εταιρεία.

Ο αθλητισμός ήταν από μικρή ηλικία στο DNA της, έπαιζε βόλεϊ και έκανε κολύμπι σε ομάδες. Ακόμη, η ενασχόληση με τη γυμναστική έχει κεντρικό ρόλο στη ζωή της, καθώς κάνει pilates και cross fit, ενώ της αρέσει και ο χορός καθώς και τα αθλήματα στίβου.

Η Χριστίνα Κεφαλά είχε συμμετάσχει και στο My Style Rocks στην τέταρτη σεζόν του παιχνιδιού και το παιχνίδι αυτό ήταν πολύ κοντά στην ίδια, μιας και εργάζεται σαν Brand Ambassador.

Όταν είχε μπει στο Survivor το μόνο που την φόβιζε ήταν το ότι θα βρισκόταν μακριά από τους δικούς της ανθρώπους αλλά ήθελε να κερδίσει για να ανοίξει μια δική της σειρά με αθλητικά ρούχα.

Επίσης, πριν μπει στο Survivor διατηρούσε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη μέχρι και ενάμιση μήνα πριν την αρχή του ριάλιτι.