Κάιλι Τζένερ: Ποζάρει υγρή και… φλέγεται το Instagram (ΦΩΤΟ)

Κάιλι Τζένερ: Ποζάρει υγρή και... φλέγεται το Instagram (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Eνώ κι ο Αύγουστος περνά και το καλοκαίρι φτάνει σε λίγο καιρό προς το τέλος του, η Κάιλι Τζένερ φροντίζει να μη χάσει καμία ευκαιρία για βουτιές.

Η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν ξεκλέβει λίγο χρόνο από το φορτωμένο της πρόγραμμα, προκειμένου να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης. Όπως μαρτυρούν τα νέα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην πιο πρόσφατη απόδρασή της, επισκέφτηκε τη θάλασσα.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με το κοινό της, η Κάιλι Τζένερ ποζάρει μέσα στο νερό, φορώντας ένα μικροσκοπικό, μαύρο μπικίνι. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Καλοκαίρι για όλο τον χρόνο, παρακαλώ».

Κάιλι Τζένερ: Ποζάρει υγρή και... φλέγεται το Instagram (ΦΩΤΟ) Κάιλι Τζένερ: Ποζάρει υγρή και... φλέγεται το Instagram (ΦΩΤΟ)

Υπενθυμίζεται πως έγινε 26 ετών πριν από μερικές ώρες η Κάιλι Τζένερ, η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της στις διακοπές που κάνει σε εξωτική τοποθεσία. Όπως ήταν αναμενόμενο το 26χρονο, πλέον, μοντέλο, μοιράστηκε την ημέρα της με τους περισσότερους από 390 εκατομμύρια followers της στο Instagram.

Για τις φωτογραφίες για τα γενέθλιά της η Κάιλι Τζένερ επέλεξε ένα μαύρο σέξι μαγιό απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά μιας παραλίας.

Η Κάιλι Τζένερ θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι την θυμήθηκαν και της ευχήθηκαν «χρόνια πολλά». Αυτή τη φορά το καλλίγραμμο μοντέλο επέλεξε ως «σκηνικό» ένα γιοτ ενώ η ίδια φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα, οι λεπτομέρειες του οποίου, ωστόσο, έδιναν για άλλη μια φορά έναν σέξι τόνο.