Σοφιάνα Αβραμάκη: Προκάλεσε… φούντωση στους followers της με τις πόζες χωρίς σουτιέν (ΦΩΤΟ)

Έλενα Κρεμλίδου: Ίσα ίσα κρατούσε το στήθος της το σουτιέν - Παραλίγο να... ξεφύγει (ΦΩΤΟ)

Σούπερ σέξι η πρώην παίκτρια του Survivor

Η Σοφιάνα Αβραμάκη γνωρίζει πολύ καλά πώς τα μαγνητίζει τα βλέμματα πάνω της και οι αναρτήσεις της δείχνουν πως ξέρει ότι διαθέτει τρομερό σεξαπίλ.

Άλλωστε, οι ακόλουθοί της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram δείχνουν καθημερινά στη Σοφιάνα Αβραμάκη πόσο λατρεύουν τα posts που κάνει και τους… τρελαίνει. Στη νέα της δημοσίευση λοιπόν, φαίνεται να χαμογελάει και να είναι σε σούπερ χαλαρή διάθεση έχοντας επιλέξει ένα σούπερ στενό φόρεμα που κολακεύει το κορμί της ενώ αυτό που ξεχωρίζει κανείς, είναι το γεγονός πως δεν φοράει σουτιέν ή κάποιο μαγιό από μέσα.

«Μια φούντωση, μια φλόγα που λένε και στη Σύρο» έγραψε η Σοφιάνα Αβραμάκη στη λεζάντα των σέξι φωτογραφιών που δημοσίευσε.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του φετινού παιχνιδιού επιβίωσης Survivor. Ήταν μέλος της ομάδας των «Μαχητών» και χαρακτηρίζεται από την ειλικρίνεια, τον αυθορμητισμό και τη διακριτικότητά της, σε σύγκριση με άλλους συμπαίχτες της, που δείχνουν μία πιο… δυναμική παρουσία.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995 ενώ έχει καταγωγή από τις Σέρρες. Αν και είναι σούπερ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κρατώντας την επαφή με τους ακολούθους της, εργάζεται ως φυσιοθεραπεύτρια.

Από μικρή ηλικία ασχολείται με την κολύμβηση ενώ όπως είχε δηλώσει η ίδια η Σοφιάνα, μπήκε στο Survivor γιατί θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όριά της. Μάλιστα, αν κέρδιζε το έπαθλο θα βοηθούσε τη μητέρα της να ζήσει σε ένα άνετο σπίτι και να φτιάξει έναν σύγχρονο χώρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπεία και εκγύμναση αθλητών. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της είναι πως δεν αντέχει την ακαταστασία.