Μέγκαν Φοξ: Αλλάζει… καριέρα – Θα κυκλοφορήσει βιβλίο με ποιήματα και θα κάνει πιπεράτες αποκαλύψεις για τους πρώην της! (ΦΩΤΟ)

Μέγκαν Φοξ: Αλλάζει... καριέρα - Θα κυκλοφορήσει βιβλίο με ποιήματα και θα κάνει πιπεράτες αποκαλύψεις για τους πρώην της! (ΦΩΤΟ)

Το βιβλίο της αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου

Η Μέγκαν Φοξ έγραψε ένα βιβλίο με ποιήματα, στο οποίο σκοπεύει να αποκαλύψει τα μυστικά των ανδρών.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «κουράστηκε να κουβαλάει τα μυστικά των άλλων», οπότε σκοπεύει να τα εκθέσει όλα στο βιβλίο της.

Ειδικότερα, η Μέγκαν Φοξ ανάρτησε ένα στιγμιότυπο, με το εξώφυλλο ενός βιβλίου, το οποίο έχει σχεδιασμένο πάνω του ένα γυναικείο στόμα, που δαγκώνει ένα φίδι. Το βιβλίο της λέγεται: «Τα όμορφα αγόρια είναι δηλητηριώδη».

«Αυτά τα ποιήματα γράφτηκαν σε μια προσπάθεια να αφαιρέσουν την ασθένεια που είχε ριζώσει μέσα μου λόγω της σιωπής μου. Έχω περάσει όλη μου τη ζωή κρατώντας τα μυστικά των ανθρώπων. Το σώμα που πονάει από το βάρος των αμαρτιών τους», έγραψε η ηθοποιός, εξηγώντας τον σκοπό του βιβλίου της.

«Η ελευθερία μου ζει σε αυτές τις σελίδες κι ελπίζω ότι τα λόγια μου θα μπορούν να εμπνεύσουν κι άλλους να πάρουν πίσω την ευτυχία τους και την ταυτότητά τους, χρησιμοποιώντας τη φωνή τους για να φωτίσουν ό,τι έχει θαφτεί στο σκοτάδι, αλλά δεν έχει ξεχαστεί», συνεχίζει.

Την κυκλοφορία του βιβλίου της έχει αναλάβει ο εκδοτικός οίκος «Simon & Schuster». Σε ανακοίνωσή του ανέφερε πως σε αυτή τη συλλογή ποιημάτων, η Μέγκαν Φοξ θα αναδείξει πρώτα από όλα το «κακό της χιούμορ».

«Κατά τη διάρκεια περισσότερων από εβδομήντα ποιημάτων, η Φοξ εξιστορεί όλους τους τρόπους με τους οποίους ταιριάζουμε στο σχήμα αυτών που αγαπάμε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσουμε τον εαυτό μας στη διαδικασία αυτή», αναφέρει η ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου.

Το βιβλίο της αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου. Aν και δεν είναι γνωστό αν πραγματικά εννοεί ότι θα αποκαλύψει μυστικά των πρώην συντρόφων της ή πρόκειται απλά για κάποιο «μάρκετινγκ τρικ», είναι αξιοσημείωτο ότι το βιβλίο της έρχεται λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Μασίν Γκαν Κέλι.

Άλλοι σύντροφοι που έχουν περάσει από τη ζωή της είναι ο Μπράιαν Όστιν Γκριν, με τον οποίο μάλιστα, έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ο Σάια ΛαΜπεφ και ο Ντέιβιντ Γκάλαχερ.