Χριστίνα Παππά: Το on air φλερτ της κορυφαίας μιλφ με γοητευτικό νεαρό – Τον κάλεσε στη Μύκονο, επικός διάλογος! (VIDEO)

Χριστίνα Παππά: Το on air φλερτ της κορυφαίας μιλφ με γοητευτικό νεαρό - Τον κάλεσε στη Μύκονο, επικός διάλογος! (VIDEO)

«Χριστίνα, είναι καρμικό, το βλέπεις» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπούτος

Η Χριστίνα Παππά είχε ένα… τηλεοπτικό φλερτ με τον Γιάννη Μπούτο, κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes». Όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα του φλερτ, η ίδια έδειξε τη συμπάθειά της προς τον Γιάννη Μπούτο, που βρισκόταν επίσης εκεί, ενώ δεν δίστασε να φλερτάρει για πλάκα μαζί του.

«Σεξουαλική παρενόχληση δεν έχω δεχτεί. Το φλερτ είναι λογικό και φυσιολογικό. Κι εγώ τώρα εδώ μπορεί να φλερτάρω τον Γιάννη», είπε και ξέσπασε σε γέλια, πριν προσθέσει: «Χάρηκα που σας είδα όλους. Γιάννη, χάρηκα».

Στη συνέχεια, εκείνος της απάντησε: «Είμαστε στον τηλεοπτικό αέρα, για αυτό με βλέπεις τώρα λίγο μαζεμένο. Στην κάμερα δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω. Χριστίνα, είναι καρμικό, το βλέπεις. Να έρθω κι εγώ Μύκονο;».

«Πλάκα κάνουμε. Σε καλώ Γιάννη μου στη Μύκονο, όποτε θες να έρθεις. Εννοείται ότι θα σε περιμένω», του είπε, με τον νεαρό ηθοποιό να σχολιάζει χιουμοριστικά: «Κανόνισα διακοπές στη Μύκονο, εντάξει».

Ο Γιάννης Μπούτος συμμετείχε στον τέταρτο κύκλο του GNTM, απ’ όπου και τον γνωρίσαμε καλύτερα. Το νεαρό αγόρι έγινε αμέσως πολύ συμπαθές προς το κοινό και παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό, ξεχώρισε στις καρδιές του κόσμου. Μετά, ο Γιάννης Μπούτος έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» στο Open.

Ο Γιάννης Μπούτος είναι 22 ετών και στην Κηφισιά, με σπουδές στη Θεολογία και θέλει να διαγράψει τη δική του πορεία στο μόντελινγκ. Μπορεί να είναι κοινωνικός, ψυχή της παρέας και με αστείρευτο χιούμορ. Ωστόσο, ο Γιάννης Μπούτος απολαμβάνει και τη μοναχικότητα, γιατί τον φέρνει σε καλύτερη επαφή με τον εαυτό του. Ο χώρος της μόδας είναι νέος για τον Γιάννη, οπότε είδε το GNTM 4 ως ένα ριψοκίνδυνο βήμα προς μια νέα κατεύθυνση. Βέβαια, σύμφωνα με τον ίδιο, «αν δεν ρισκάρεις, δεν θα μάθεις ποτέ».