Μαρία Κορινθίου: Γνώρισε τη… Ζιζέλ στην Πάρο, την τάισε ένα μήλο και ξετρελάθηκε (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Μαρία Κορινθίου: Γνώρισε τη... Ζιζέλ στην Πάρο, την τάισε ένα μήλο και ξετρελάθηκε (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ήταν πολύ ενθουσιασμένη

Η Μαρία Κορινθίου βρίσκεται στην Πάρο για τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Η ηθοποιός έχει ανεβάσει αρκετά στιγμιότυπα από την παραμονή της στο νησί και στα περισσότερα από αυτά πρωταγωνιστεί μίας νέα της… φίλη.

Ο λόγος για ένα γαϊδούρι που έχει βρει στο νησί, με το οποίο ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο. Αφού έκανε ένα story με το ζώο, επανήλθε με δημοσίευση στο προφίλ της, ποζάροντας δίπλα στη Ζιζέλ, όπως φωνάζουν το γαϊδουράκι.

«Δεν είναι αγόρι, είναι η Ζιζέλ, ομορφιά μου» ακούγεται να λέει στο ένα βίντεο και της δίνει ένα μήλο για να φάει.

Σημειώνεται ότι περίοδος οικογενειακών διακοπών για τη Μαρία Κορινθίου, τον Γιάννη Αϊβάζη και τη μοναχοκόρη τους, Ισμήνη, οι οποίοι έχουν μπει ήδη σε συνθήκες «αποσυμπίεσης».

Πρώτη στάση για την οικογένεια Αϊβάζη η Ελαφόνησος. Έπειτα από μια επεισοδιακή σεζόν και την αιφνίδια αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το «Πρωινό», ο ειδυλλιακός προορισμός που αγαπούν και οι τρεις είναι ο πλέον κατάλληλος για να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Θάλασσα, χαλάρωση και ένα μαγευτικό τοπίο συμπληρώνουν τη λίστα με τις καλοκαιρινές τους προτεραιότητες. Αγαπούν τα ταξίδια και ο αυθορμητισμός τούς οδηγεί κάθε φορά είτε σε μέρη ανεξερεύνητα, είτε σε τόπους απ’ όπου έχουν όμορφες αναμνήσεις. Έτσι, ένας ακόμη σταθμός τους θα είναι η Τήνος, ο τόπος καταγωγής της ηθοποιού. Η Μαρία έχει να θυμάται πολλά, τόσο από την παιδική της ηλικία στο νησί όσο και από τις επισκέψεις της με τον Γιάννη και την κόρη τους.

Σύμφωνα με τη Realnews, δεν είναι, όμως, αυτοί οι μοναδικοί προορισμοί της οικογένειας για το φετινό καλοκαίρι. Υπάρχουν πολλές ιδέες για διακοπές, τις οποίες θα επεξεργαστούν τις επόμενες ημέρες. Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης θέλουν να ξεκουραστούν ουσιαστικά και να αφιερώσουν χρόνο ο ένας στον άλλο που λόγω του επαγγελματικού τους φόρτου δεν είναι ποτέ αρκετός. Η Ισμήνη, που βρίσκεται στην εφηβεία, είναι για εκείνους η απόλυτη προτεραιότητα.