Anitta: Ζευγάρι με τον Βινίσιους Ζούνιορ; Οι ΦΩΤΟ και τα VIDEO που έχουν ανάψει… φωτιές!

Anitta: Ζευγάρι με τον Βινίσιους Ζούνιορ; Οι ΦΩΤΟ και τα VIDEO που έχουν ανάψει... φωτιές!

Οι δύο τους εδώ και καιρό μέσα από τα social media αφήνουν υπόνοιες πως κάτι τρέχει μεταξύ τους

«Καπνός» και μάλιστα. πυκνός βγαίνει τις τελευταίες ώρες πίσω από τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Ζούνιορ, και την σταρ της ποπ, Anitta, με τις φήμες να τους θέλουν ζευγάρι.

Παρότι ακόμα 22 ετών, ο Βινίσιους Τζούνιορ θεωρείται ένας αληθινός «Galactico» πλέον, όντας ένας από τους αληθινούς αγωνιστικούς ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ προσπαθεί με διάφορες δράσεις να κινητοποιήσει τη μάχη εναντίον του ρατσισμού στα γήπεδα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής και το αστέρι της ποπ σκηνής, Anitta κάνουν και πάλι τον κόσμο να μιλάει για εκείνους καθώς ποζάρουν αγκαλιά χαμογελώντας στο Μαϊάμι. Οι δύο τους εδώ και καιρό μέσα από τα social media αφήνουν υπόνοιες πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Όλοι γνωρίζουν ότι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, όμως μήπως πρόκειται για το νέο ζευγάρι αστέρων στη χώρα; Κάποια μέσα ενημέρωσης σε Ισπανία και Βραζιλία έχουν επισημάνει ότι τους δένει κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία.

Πριν μερικές εβδομάδες η Anitta τραγούδησε πριν την έναρξη του τελικού του Champions League στην Κωνσταντινούπολη σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ. Ωστόσο η 30χρονη αστέρας της ποπ σκηνής φόρεσε μια μπλε αστραφτερή μπλούζα με το όνομα του ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης στην πλάτη της, ενώ γνώρισε πως εκατομμύρια μάτια ήταν στραμμένα πάνω της.  Ο Βινίσιους ήξερε πώς να εκτιμήσει την χειρονομία της «Είσαι η καλύτερη» έγραψε στο Instagram μαζί με αρκετές λευκές καρδιές.

Τώρα η Anitta ήταν εκείνη που μοιράστηκε κάποιες στιγμές από την ειδυλλιακή νύχτα που έζησε στην πόλη της Φλόριντα των ΗΠΑ. Η καλλιτέχνης μοιράστηκε τη πόζα της με τον Βινίσιους αλλά και κάποια βίντεο στα οποία εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον ίδιο τον παίκτη, τον τραγουδιστή L7nnon και τον ηθοποιό André Lamoglia, γνωστό στην Ισπανία κυρίως από τη δουλειά του στο Elite.