Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της – Ο επικός τρόπος με τον οποίο το είπε στον σύζυγό της, Τράβις Μπάρκερ (VIDEO)

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της - Ο επικός τρόπος με τον οποίο το είπε στον σύζυγό της, Τράβις Μπάρκερ (VIDEO)

Ενθουσιασμένη η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν περιμένει το πρώτο της μωρό με τον σύζυγό της Τράβις Μπάρκερ. Η διάσημη τηλεπερσόνα μοιράζεται επίσης τρία παιδιά με τον πρώην της Σκοτ Ντίσικ.

Η ριάλιτι σταρ ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος του άντρα της, «Blink-182», στο Λος Άντζελες στις 16 Ιουνίου. Η Καρντάσιαν κράτησε μια πινακίδα που έγραφε «Τράβις είμαι έγκυος» και αργότερα φίλησε τον ντράμερ. Η εγκυμοσύνη της τηλεπερσόνας έρχεται ένα χρόνο μετά τον γάμο της με τον ροκ σταρ σε τελετή στην Ιταλία.

Ο γάμος στις 22 Μαΐου ήταν στην πραγματικότητα η τρίτη φορά που το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους, αφού για πρώτη φορά είπε το «ναι» κατά τη διάρκεια μιας τελετής στο Λας Βέγκας τον Απρίλιο. Εκείνη την εποχή, ωστόσο, δεν είχαν άδεια γάμου. Εβδομάδες αργότερα, το ζευγάρι νομιμοποίησε την ένωσή του σε δικαστήριο στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, με τη γιαγιά της Kourtney, Μέρι Τζο Κάμπελ και τον πατέρα του Μπάρκερ, Ράντι, να χρησιμεύουν ως μάρτυρες.

Όπως έχουν δει οι θαυμαστές τους στην εκπομπή τους στο Hulu «The Kardashians», η Καρντάσιαν και ο Μπάρκερ προσπαθούν εδώ και καιρό να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί.

Το ζευγάρι είχε στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση στην προσπάθεια απόκτησης παιδιού, αλλά έδωσε μια ενημέρωση κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του ριάλιτι στις 25 Μαΐου. «Τελειώσαμε επίσημα με την εξωσωματική γονιμοποίηση», είχε πει η Καρντάσιαν. «Θα θέλαμε ένα μωρό όσο τίποτα άλλο, αλλά πιστεύω πραγματικά σε αυτό που μας επιφυλάσσει ο Θεός. Αν αυτό είναι ένα μωρό, τότε πιστεύω ότι θα συμβεί».

Το νεογέννητο θα προστεθεί στα τρία παιδιά της Καρντάσιαν από προηγούμενη σχέση με τον Σκοτ Ντίσικ: Μέισον, 13 ετών, Πένελοπε, 10 ετών και Ρέιν, 8 ετών. Εντωμεταξύ, ο Μπάρκερ είναι γονιός του Λάντον, 19 ετών, και της Αλαμπάμα, 17 ετών, με την πρώην σύζυγό του. Είναι επίσης πατριός της Ατιάνα Ντε Λαχόγια, 24 ετών.